Kan en Bitcoin ETF blive en realitet?

For første gang i over et år, er der ikke en Bitcoin exchange-traded fund (ETF) forslag aktiv, hos U.S. Securities and Exchange Commission (SEC).

Grunden er egentlig lige til, penge forvalteren VanEck, samt den finansielle virksomhed SolidX og Cboe BZX Exchange, har begge tilbage trukket deres forslag om omkring en Bitcoin ETF tilbage. De giver den nuværende situation i U.S skylden, og at de hellere vil være sikre på at den ikke blive afvist igen, og derved vil komme tilbage med et stærkere forslag, som forhåbentligt ikke bliver afvist.

Der er mange andre virksomheder, som gerne vil have en Bitcoin ETF til at blive en virkelighed, grundet de mange muligheder dette kan give. Dog har de alle haft det tilfælles, at de alle er blevet afvist af Securities and Exchange Commission.

Dog er der en virksomhed, som muligvis har løsningen, dette er Bakkt. De har i flere måneder gjort sig umage, og samtidlig fokusere på hvordan det kan blive smartere, samt sikre for deres kunder, at benytte Bakkt til at forvalte diverse Bitcoin ETF’er.

Dog er der mange forskellige senarier der spiller ind, og samtidlig mange forskellige regler der skal understøttes, når det kommer til en ETF. Securities and Exchange Commission er meget grundig i deres afslag. Hvilket har fået flere til at tro, at det aldrig kommer til at ske. Dog kan det tyde på at vi muligvis ser en Bitcoin ETF før 2020.

 

 

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …