Kaspersky Lab: over 10 Millioner USD forsvundet

Kaspersky Labs sikkerhedseksperter har fundet ud af, at cyberkriminelle kunne stole mere end 21.000 i Ethereum (ETH) på ca. 10 millioner dollars gennem sociale ingeniørordninger i løbet af det sidste år.

Ifølge en 9 juli rapport har cyber-kriminelle udløst mere end hundrede tusinde alarmer helt på sikkerheds software i forbindelse med kryptovaluta siden begyndelsen af ​​2018. Kaspersky Lab bemærker, at svindlere især single out investorer interesseret i Initial Coin Offerings (ICO), ved hjælp af falske hjemmesider og phishing-e-mails, der indeholder et e-wallet nummer for at narre deres mål ud af penge.

Rapporten nævner Switcheo ICO som et eksempel på, at kriminelle stjal mere end $ 25.000 værd af krypto ved at sende et falsk tilbud på en Twitter-konto, der hævder at være forbundet med ICO. En anden social engineering scam er den falske “Bitcoin giveaway“, hvor ofre er lovet en højere udbetaling af den samme kryptovaluta senere til gengæld for en lille sum af kryptovaluta nu.

Rapporten beskriver popularitet  ved at bruge falske sociale medier konti angiveligt at være velkendte personligheder, såsom business magnate Elon Musk og Telegram grundlægger Pavel Durov, for denne fidus.

Ifølge Nadezhda Demidova, den førende webindholdsanalytiker hos Kaspersky Lab, fortsætter angrebs mønstrene med at udvikle sig, hvilket gør det umuligt at beskytte mod dem nemt. Demidova bemærker også, at cryptocurrency phishing “står [s] ud” fra andre phishing-angreb, fordi svindlere kan tjene millioner af dollars.

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …