Supermarked kiosk kæde Coinstar udvider footprint af sin bitcoin-købs service til mere end 2.000 steder i 19 forskellige stater.

Servicen gennem et partnerskab med blockchain start Coinme, der giver individer mulighed for at konvertere penge til bitcoin, har udvidet fra en indledende 70 maskiner til omkring 2.100 forskellige kiosker, meddelte Coinme onsdag.

Yderligere, mens partnerskabet oprindeligt aktiverede kiosker i Albertsons og Safeway butikker, kan kunderne nu få adgang til købs optionen i Jewel, Shaw og Save Mart steder, ifølge en pressemeddelelse.

Coinstar CEO Jim Gaherity sagde i en erklæring, at hans virksomhed så et “yderst positivt” svar på den oprindelige meddelelse i januar 2019. På det tidspunkt meddelte Coinstar, at kunderne kunne købe bitcoin ved hjælp af amerikanske dollarregninger, selvom mønter ikke ville blive accepteret til sådanne transaktioner. Virksomheden indførte en grænse på 2.500 USD.

Onsdagens pressemeddelelse forklarede, at partnerskabets indledende lancering oplevede en vækst på 15% om ugen i ugen for forbrugerne.

Desuden har 1. kvartal 2019 været en af ​​de mest succesrige i Coinmes femårs historie “med 92 procent vækst i transaktions volumen og 109 procent vækst i antallet af behandlede transaktioner sammenlignet med første kvartal 2018.

“Vi er utrolig tilfredse med dette samarbejde med Coinme og er ivrige efter at fortsætte med at ekspandere til nye markeder i de kommende måneder,” tilføjede Gaherity.