Kraken Tilbyder Op Til $100.000 For Hjælp Med QuadrigaCX

Crypto-udveksling Kraken tilbyder op til $100.000 til alle, der kan hjælpe med at løse årets største blockchain mysterium: Hvad er der sket med QuadrigaCXs indestående?

Kraken meddelte torsdag, at det ville betale belønningen for brugere, der kunne hjælpe med at finde de manglende midler. Eventuelle tips sendt til platformen vil igen blive delt med rets håndhævelse, sagde firmaet i et blogindlæg. Belønningen skal betales i fiat eller cryptocurrency.

For at deltage, opfordrer Kraken brugerne til at lytte til et par podcasts, der beskriver både hvad der allerede er kendt om QuadrigaCX, den canadiske krypto børs, der kollapsede i sidste måned, samt hvad Krakens operatører mener, der skete.

“Kraken giver op til $ 100.000 USD (fiat eller krypto) som en belønning for de tip (er), der bedst fører til opdagelsen af ​​de manglende 190 millioner dollars,” siger Krakens post.

Faktisk ifølge QuadrigaCX skyldes QuadrigaCX cirka 115.000 kunder omkring 137 millioner dollars i krypto aktiver og en anden $53 millioner i fiat eller $190 millioner i alt (selvom senere indgivelser tyder på, at der kan være flere midler skyldige, hvilket bringer summen op til 196 millioner dollars) .

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …