Den nye krypto børs Beaxy, er kort før deres planlagte lancering blevet angrebet i form at et hackerangreb.

Beaxy er en kommende kryptovaluta udveksling bygget i samarbejde med OneMarketData. Beaxy bringer finansiering, hastighed, magt og raffinement til krypto for første gang. Med 225.000 transaktioner pr. Sekund.

I følge CEO Artak, fik hackerne ikke adgang til fortrolige oplysninger som KYC data, eller koder. Der udover blev der heller ikke stjålet nogle værdier fra deres exchange. Dog er dette ikke ligefrem det bedste der kan ske, for en exchange, som er ved at blive lanceret. Men som med alt som er nyt, vil der altid være nogle problemer i starten, forhåbentlig, sker dette ikke når der er penge involveret for begge parter.

Artak Hamazaspyan CEO for beaxy sagde følgende:


Onsdag morgen blev vi angrebet af hackere. Hackere forsøgte at få adgang til vores systemer for at stjæle værdifulde oplysninger. Vi er meget glade for at kunne meddele, at hackerne ikke kunne sikre nogen kompromitterende information. Ingen KYC data blev kompromitteret, ingen kode blev kompromitteret, og der blev ikke stjålet midler fra Beaxy. Vi har mistet tid for at forhindre dette hack, cirka to dage, da devs fokuserede deres opmærksomhed på at forhindre hackers indsats, og vi brugte resten af ​​tiden til at gennemgå sikkerhedspraksis for alle medarbejdere og systemer.

Hvordan hackerne fik adgang til deres platform, har de ikke vil kommentere på. Men forhåbentlig har de på denne måde, fået lukket et sikkerheds hul i deres platform, så den er klar og sikker, til når den bliver lanceret. Datoen for deres lancering er stadig ukendt, men i følge deres team, skulle de komme med en dato en gang i næste uge.