Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig vedtagelse af krypto.

I de traditionelle metoder til køb foretager nogle virksomheder cashback-belønninger til kunder for at foretage et køb. En crypto cashback refererer til et system, der belønner folk for at foretage køb, men i stedet for at få fiat-valutabelønninger, får de deres belønninger i kryptovaluta. Det er faktisk så enkel og også en sej og sjov måde at få kryptovaluta i betragtning af at du altid køber noget.

Hvordan virker det?

Dybest set oprettes cashback-programmer som en platform for kunder til at få rabatter, når køb foretages, og dette er en strategi, der anvendes af butikker for at tilskynde shopperne til at foretage flere indkøb med løftet om, at de tjener mere på hvert køb.

En meget almindelig type cashback-program involverer udstedelse af cashback-kreditkort. Når et køb foretages via et cashback-kreditkort, kan kortudsteder foretage rabatter i betragtning af, at interbankgebyrer normalt foretages af detailhandlerne.

Interessant nok udelades crypto-brugere ikke, da der er crypto-cashback-belønningsprogrammer, der belønner kunder med crypto-rabatter, når køb foretages online og i nogle nylige tilfælde også offline.

Vækst i popularitet

Der har været en hidtil uset vækst i populariteten af ​​crypto cashback-apps inden for krypto samfundet, og det er et resultat af den øgede interesse for krypto valuta, der muligvis er blevet katalyseret af COVID-19-pandemien, der ramte verden i 2020. Pandemien fik mange til at være mere opmærksomme på at være online, og så de blev udsat for mere online shopping samt mere krypto baseret information og investeringer.

Med den stigende popularitet og succes med decentraliseret finansiering (DeFi) såvel som ikke-fungible tokens (NFT’er) er det forbløffende at se mere forbedrede crypto cashback-programmer springer op. Et eksempel på et sådant fantastisk crypto cashback-program er OctoFi, og platformen giver brugerne krypto, når de foretager DeFi- og NFT-transaktioner.

Når du foretager transaktioner med en af ​​OctoFi’s henvisningspartnere ved hjælp af platformens decentrale app (DApp), tegnebog eller fra partnerwebsteder, får brugerne rabatter på sådanne transaktioner, 100% af platformens kommission videregives til brugere og token holderne.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-1024x368.png

Fintech og Krypto

Fintech udvikler sig hurtigt, og det er forbløffende at se, hvordan krypto valuta bringer spontanitet til udviklingen. Med en overflod af brugssager til krypto kan almindelig adoption bare være rundt om hjørnet, og hvilken bedre måde at få krypto end at få en krypto cashback, når du foretager køb.

Med crypto cashback-programmer bliver det endnu bedre for flere mennesker at blive involveret i krypto.

Dette krypto-initiativ løser manglerne ved traditionelle cashback-systemer for at give brugerne et mere effektivt og effektivt cashback-program, hvor kunderne får mere værdi for deres køb, og det giver også et godt belønnings program for kundeloyalitet.

About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin den førende cryptocurrency kan se lyse tider

Tjen Bitcoins gratis

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …