Da krypto valuta industrien modnes og vokser, så at gøre antallet og formatet af udvekslinger og midler til at gennemføre krypto køb. En konsekvent udfordring for forbrugerne har været de forskellige provisioner.

Forestil dig en nulprocentkommission – sjældent opstår sådanne muligheder, men nu kan forbrugerne købe krypto aktiver på 0% serviceopgaver eller en begrænset periode.

Introduktion til Bitinterpay.com – Secure Exchange tilbyder 0% Provisioner

Kort sagt, Bitinterpay.com er en simpel at bruge udvekslings tjeneste, der giver brugeren mulighed for hurtigt at bekræfte en konto og købe krypto med få klik via kreditkort med mere end 10 alternative udbetalings muligheder.

Med fem indledende valutaer til at vælge inklusive Bitcoin, Litecoin, BTC Cash, Ripple og Ethereum samt nogle 25 ekstra valutaer, der skal tilføjes, er Bitinterpay.com ikke kun let at få adgang til og bruge, men tilbyder også uovertrufne fremtidige købs optioner, herunder Eos, Tron , Dash, Tezos, IOTA, Monero, Stellar, Ethereum Classic, NEO og Zcash.

Op til en værdi af 100 € køber brugerne valutaer uden registrering og verifikation tager et øjeblik – alt, hvad der er brug for, er et kreditkort, og kunder kan købe børsnoteret valuta med USD og EUR med det samme.

Platformen er en fuldt lovligt kompatibel og EU-licenseret valutatjeneste overholder de højeste sikkerheds niveauer, databeskyttelse og regulering.

Udvekslingen, der tilbyder under industriens overførsels gebyrer

Udvekslingen er først lige lanceret, så den gode nyhed er, at alle ny registrerede brugere kan handle uden provision gebyrer – dette gør platformen til en af ​​de mest rentabel på markedet!

For dem, der savner den oprindelige lancering, vil vi dog give præferencesatser, men handle tidligt for at undgå skuffelse!

Det er svært at tro på, at i dagens marked kan du købe bitcoin på 0% service provision
s – grundlæggerne af Bitinterpay.com er lidenskabelige med krypto og blockchain – fra grundlæggeslen havde de en mission om at gøre krypto tilgængelige for alle. Med henblik herpå samarbejdede teamet med publishing partner Mnews World, hvis publikum blot er almindelige mennesker, der ønsker at handel cryptocurrencies – planen er at frigive så meget markeds underretning om krypto og blockchain som muligt.

Den sikre udveksling, der tilbyder enkle transaktioner

Cryptocurrency optagelse er stigende, og mange vil investere, men er også opmærksomme på faldgruberne – forsigtighed er påkrævet, og som sådan har Bitinterpay.com lavet grænsefladen, tilmeldings- og købs grænsefladen som no-nonsense som muligt. Med en lav grænse på 10 € er væk dage med at klikke på den forkerte knap og gøre en dyr fejl!

Kort sagt, platformen er åben for alle, sikker og nem at bruge.

Bitinterpay - kryptoposten - bitcoin nyheder

Bitinterpay.com tilbyder Crypto-Corporate Services

Bitinterpay.com er også glad for at kunne meddele, at den i den nærmeste fremtid planlægger at drive Table-skin – en speciel slags digitalt aktiv, hvor prisen er værdikoblet til den reelle fiat-valuta. Aktivet ydes af dets tilstedeværelse på platformen via firmaet, der lancerede dem med den første ækvivalent af USD – The Tether.

Bitinterpay.com arbejder direkte med firmaet producerer Tether. Med gode købs vilkår til Bitinterpay.com-brugere vil den nye service være tilgængelig for både private og erhvervskunder og er det første skridt i ambitiøse planer om at tilbyde virksomheds tjenester at inkludere modtagne betalinger i krypto aktiver.

Sørg for stor rentabilitet på dine transaktioner og nyd 0% service provision i dag mens det er tilgængeligt!

Om Bitinterpay.com: Bitinterpay.com er en helt ny udveksling, der byder på store transaktions gebyrer på de tophandlede krypto aktiver , herunder BTC og ETH. Med omfattende vækstplaner, herunder ca. 25 valutaer og corporate services, er platformen nem at bruge, sikker, klage og frem for alt tilgængelig for alle. For mere information besøg venligst http://www.bitinterpay.com