Kryptovaluta børsen Coinbase med gavekort

US-baseret kryptovaluta exchange Coinbase tilbyder nu en måde for kunder at købe detailvarer og -tjenester ved hjælp af kryptovaluta, takket være et nyt partnerskab med et digitalt gavekort opstart.

Ifølge en rapport fra Bloomberg onsdag, har Coinbase integreret sine tegnebogen tjenester med WeGift, en London-baseret online gavekort platform, og giver nu brugere mulighed for at købe gavekort med kryptovaluta gemt i deres Coinbase tegnebøger.

I øjeblikket støtter udvekslingen bitcoin, bitcoin cash, litecoin og ethereum, med større sandsynlighed for at blive tilføjet snart. På baggrund af oplysninger fra WeGifts hjemmeside kan gavekort købt af kryptovaluta bruges i over 120 detailhandlere, der accepterer WeGift, herunder Tesco, M & S, Uber, Carrefour, Google Play og Costa. Tjenesten er hidtil kun tilgængelig i U.K., Frankrig, Spanien, Holland og Italien.

I 2013 samarbejdede Coinbase også med et New York-baseret digitalt gavekort firma kaldet eGifter at tilbyde kryptovaluta gavekort. Flytningen kommer bare måneder efter udvekslingen sikret et e-money-licens godkendt af U.K. markeder vagthund, Financial Conduct Authority.

Coinbase er kendt for deres innovative løsninger, og denne gang rammer de almindelige forbrugere. Dette er et led i globaliseringen af kryptovaluta, og for at gøre det til en dagligdags ting. Coinbase har tidligere udtalt at de vil gøre alt for at gøre kryptovaluta lettere for den almindelige forbruger.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …