Kryptovaluta børsen Coinbase har dannet en Politisk Handlingsudvalg (PAC), ifølge offentlige dokumenter offentliggjort fredag ​​aften.

En offentliggørelse offentliggjort af den amerikanske føderale valgkommission afslørede, at udvekslingen dannede “Coinbase, Inc. Politisk Handlingsudvalg” i juni 2018, selv om det endnu ikke har hævet eller doneret penge. Formular 3x – En “Rapport over kvitteringer og udbetalinger til andet end godkendt udvalg” – betyder, at PAC for øjeblikket ikke er knyttet til nogen kandidat, der kører til det offentlige kontor.

Dokumentet indeholdt en rapporteringsperiode fra 4. juni til 30. juni.

PAC’er er dannet i USA primært for at rejse midler på vegne af kandidater, der kører til offentligt kontor, som normalt repræsenterer specifikke forretningsmæssig eller ideologiske interesser, ifølge Center for Responsive Politics, en finansiel gennemsigtighedsgruppe, der sporer penge i politik.

Coinbase Communications Director Elliot Suthers bekræftede, at udvekslingen har lanceret en PAC, selvom han afviste at give yderligere detaljer på pressetiden.

Selvom dette kan være den første PAC, der er dannet af en kryptoorganisation, har udvekslingen selv allerede doneret mere end $ 81.000 til politiske årsager, rapporterede CNN fredag. Coinbase donerede $ 78.000 til Brian Forde, en kongreskandidat og tidligere kontor for videnskab og teknologi politik rådgiver for præsident Barack Obama.

Den anden $ 3.000 gik til BIT PAC, en PAC, som tilsyneladende har doneret til republikanerne Justin Amash og Josh Mandel.