Kryptovaluta Exchange Gemini

Kryptovaluta exchange Gemini har hyret den tidligere New York Stock Exchange (NYSE) Chief Information Officer Robert Cornish til at fungere som sin første Chief Technology Officer.

Udvekslingen, der blev grundlagt af investorbrødrene Cameron og Tyler Winklevoss, meddelte fredag, at Cornish ville være ansvarlig for Gemini’s teknologiske team og strategi, ifølge en pressemeddelelse. Endvidere vil Cornish overvåge udbredelsen af ​​Nasdaqs SMARTS Market Surveillance, en benchmark for “real-time og T1” løsninger til markeds overvågning.

Markedsovervågningsprojektet vil gøre det muligt for Gemini at overvåge på tværs af alle sine ordrebøger samt Gemini Auctions, som bruges til at bestemme afregningsprisen for de bitcoin-futures kontrakter, der handler på Cboe Futures Exchange, LLC, “Gemini forklarede .

Gemini CEO Tyler Winklevoss sagde i en erklæring:

Rob er en fantastisk tilføjelse til vores team. Han vil sikre, at Gemini fortsat leverer den bedste platforms oplevelse til vores kunder som muligt og sætte standarder for excellence for kryptovaluta industry som helhed

Nyhederne kommer to måneder efter, at Gemini modtog godkendelse for at udvide sine kryptovaluta fra staten New York og tilføj zcash til sin liste over omsættelige mønter.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.