Kryptovaluta kan redde lande fra finanskrise.

Chicago’s borgermester Rahm Emmanuel har været ude og sige til CCN journalist, at kryptovaluta er fremtiden. Emmanuel talte om potentialet i krypto og den rolle det kan spille i et gældsmarked. Men også det potentiale det kan have i ulande, hvor deres egne valutaer kan være utilregnelige. Emmanuel er positiv over, at det vil omforme de økonomiske aspekter af samfundet. Han siger:

Trend linjerne er bekræftende for sin fremtid. Jeg ved ikke, om det er 10 år, og jeg ved ikke, om det er 20 år, men det er bekræftende. Jeg ved ikke, hvad det er. Jeg ved, at det er en alternativ måde at handle på, og derfor må jeg lære om det, og jeg skal være ærlig, som borgmester, det er ikke de 100 ting, jeg skal lære om.

Efter disse afsløringer, så kan man overveje, om skattene bliver ændret, da nogen af de større byer i USA, kan have deres ejet lovgivning eller deres ejet indkomstskat. Men Rahm Emmanuel har ikke selv kryptovaluta og hentyder til, at det er for den næste generation ”Mine børn vil finde ud af, hvordan man får fat i det”.

Når man tænker på Chicago i fremtiden, så skal man tænke på en anderkendt by, som den globale leder af FinTech.

Det kommer til at tage meget arbejde, men du har kunstig intelligens, stor dataanalyse, blockchain, kryptovaluta, cybersikkerhed, insurtech, udlån, betalinger, welltech, forstærket virtuel virkelighed, rettighed, om og om det går. De er alle sammen i hvert fald milliarder dollar markeder, og nogle tror jeg kommer til at være billioner dollar markeder, ikke kun krypto.

Man vil gerne have et bid af kagen, når man ser på at mange af blockchain virksomheder, såsom Binance, så bor sætter de sig i Malta. Men det vil man gerne have ændret på, ved at gøre Chicago mere berømt.

About Mohammed Abdirashid

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …