Et krypto-mineselskab har fået 25 millioner pund (ca. 32,5 mio. USD) gennem en børsnotering på London Stock Exchange (LSE). U.K.-baserede Argo Mining (ticker: ARB), som giver “tilgængelig” krypto-minedrift via en abonnements tjeneste, er det første krypto-firma, der skal noteres på LSE.

Virksomheden rejste 5 millioner pund  (ca. 6,5 mio. USD) mere end sit oprindelige mål på 20 mio. £ gennem IPO. Argo startede på børsen med omkring 156 millioner aktier, der tegner sig for 53,2% af den udstedte delte kapital, ifølge et selskabsdokument.

Aktierne blev prissat til 16 pence, hvilket giver virksomheden en samlet markeds vurdering på £ 47 millioner Pund (ca. $ 61,2 mio.). “Argo’s optagelse på hovedmarkedet i London er et vigtigt skridt i virksomhedens udvikling og vil sætte os i en stærk position til at gennemføre vores langsigtede vækststrategi,” siger administrerende direktør Jonathan Bixby i dokumentet.

“Vi er glade for det stærke svar fra investorer, som vil gøre det muligt for os at vokse vores forretning i flere jurisdiktioner.”

Selskabet fik i maj godkendelse fra den britiske noterings myndighed til at blive noteret på børsen og udgav derefter sin crypto mining abonnementstjeneste i juni. Ifølge sin hjemmeside tilbyder Argo forbrugerne tre pakker differentieret af kapaciteten af ​​den leverede minedrift. BTG, ETH, ZEC og ETC understøttes i øjeblikket.

Alle dens pakker er udsolgt. Bixby fortalte Financial Times omkring udgivelses tidspunktet, at Argo ønsker at være “Amazon Web Services of Crypto.” “Mere end 90 procent af krypto-minedrift er lavet af eliter på industriel skala, fordi det er teknisk svært svært at gøre,” blev Bixby citeret som sagt.

“Det er utroligt dyrt at købe, det hardware, du har brug for ligger på $5.000 en maskine.” Flere andre mineselskaber i rummet overvejer også IPO’er.