Kryptovaluta ser et mindre fald i prisen

Kryptovaluta ser et mindre fald i prisen, bitcoins seneste stigning over $ 8.500 ser i skrivendestund ud som et kortfristet “bear market” på de tekniske diagrammer. Den førende kryptovaluta faldt til en to ugers lav på $ 7.282 tidligere i dag på Biffinex, og blev sidst set handel på $ 7.350 – ned 3 procent om døgnet.

Salget fra den seneste høj på $ 8.507 havde vist tegn på udmattelse nær $ 7.445 (38,2 procent Fibonacci retracement af rallyet fra juni lavet på $ 5.755) om onsdagen, hvilket øger udsigterne til et skridt  til $8.000.

BTC fandt imidlertid ikke takers om onsdagen, det resulteret i manglende evne til at udnytte tegnene på bearish udmattelse. Det endte med at opmuntre bjørnene til at skubbe kryptovalutaen ned til to ugers lows som forventet.

I skrivendestund har BTC fundet accept under nøgleunderstøttelsen på $7.445 og har omskrevet 40 procent af rallyet fra $ 5.755 til $ 8.507. Endvidere lukkede kryptovaluta også i går under den tidligere modstandsdygtige støtte fra 100-dagers glidende gennemsnit (MA). Som følge heraf ser BTC sig ind på et kortfristet bjørnemarked. Prisdiagramanalysen viser, at priserne kunne falde yderligere til $ 7.130.

 

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …