Bitcoins 26 procent stigning efterlod mange kryptovaluta i støvet i løbet af juli.

Faktisk er bitcoin-dominansraten, en meget udbredt indikator, der sporer procentdelen af ​​den samlede krypto-markedsdækning bidraget af bitcoin, steget til 48 procent, fra 42 procent til at optage en 7-måneders høj i løbet af 31-dagesperioden, en funktionen af ​​penge, der skifter fra alternative kryptovaluta til bitcoin.

Når det er sagt, ikke alle alternative kryptovaluta fik en stigning. Ether, den kryptovaluta, der styrer ethereum blockchainen, og den næststørste kryptovaluta efter totalværdi, som et eksempel, registrerede et månedligt tab. En bemærkelsesværdig undtagelse blandt de 25 største kryptovaluta, der blev gennemgået, var imidlertid stjernens XLM-token, som kunne teste oddsene og blive den bedste månedlige performer i sin klasse.

Brændt af interesse fra den mest indflydelsesrige amerikanske børs, Coinbase, nyhederne overvejer starten på en XLM-liste, der øger investorernes interesse, og spytter 13 procent på nyhederne. Alligevel er det hævdet, at dette simpelthen hjalp med at galvanisere stjernens appel efter bemærkelsesværdige nylige milepæle. I de seneste måneder har teams, der søger at lancere første møntofficer (ICO), herunder social messenger Kik, begyndt at udnytte stjernens teknologi.

Også bemærkelsesværdige har været holdets tekniske forpligtelser, såsom den fremtrædende støtte til skaleringsløsningen, lynnettet, som udviklere siger, at de har til hensigt at gennemføre i år. I løbet af turen vil stjernen fortsætte med at vinde sine gevinster, men i sidste ende fordrive litecoin for at blive verdens sjette største kryptovaluta ved markedsværdi – værdiansat i dag lige nord for 5 milliarder dollar.