Kryptovaluta tracker CoinMarketCap med ændringer

Den populære kryptovaluta tracker CoinMarketCap indfører ændringer i lyset af, hvad det kaldte “bekymringer” over falske volumen tal.

I et blogindlæg, offentliggjort den 19. juli, sagde webstedet, at det allerede havde tabt et minimumsbehov for udvekslinger på webstedet, en politik, som det oprindeligt blev forfulgt “for at filtrere efter mere populære udvekslinger, der kunne noteres på CoinMarketCap.”

Webstedet planlægger også at introducere nye filtre og rangordninger i et bud for at give brugerne “magt til at opleve og bruge dataene på en måde, som passer deres behov mest.”

Meddelelsen fulgte et indlæg på CryptoExchangeRankings, der tacklede spørgsmålet om, hvor relativt nye udvekslinger var i stand til at flytte op CMCs volumenrangeringer. “Spørgsmålet om falske mængder på kryptoudvekslinger er som en UFO: nogle mennesker hævder at være vidne til det, men der er ingen beviser og målinger til at bevise dets eksistens,” skrev bloggen.

CMCs vicedirektør for marketing Carylyne Chan skrev i webstedets post, at det kan vise høje handelsvolumer på grund af den måde, hvorpå dataene indsamles fra udvekslinger.

Navnlig kan transaktionsmining, lave gebyrer og handel med vask af kryptoprojekter resultere i kunstigt høje handelsvolumener på stedet.

Chan skrev:

Selv om vi har et forhold til de fleste af børserne på vores websted, er der ingen garanti for, at nogen af ​​dem vil reagere eller overholde specifikke retningslinjer, men vi skal fortsat vise brugerne den bedste tilnærmelse af pris og volumen baseret på alle de data, vi har til rådighed. Udviklingen af ​​nye modeller som transaktions minedrift betyder også, at der skal være nye måder at redegøre for volumen. Forbundet er det faktum, at de rent faktisk giver større likviditet i den måde, brugerne handler mere let på platformene. “

 

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …