Kryptovalutaen Bitcoin i frit fald, Bitcoin “bears” kan være midt i at tage en overhånd. På skrivendestund købes BTC til $ 7.536 på Bitfinex, ned 6,9 procent på dagen, et tal, der også finder prisen at bryde et nøgletal på $ 7.800. Verdens største kryptovaluta ved markedsværdi er stort set begrænset til et snævert prisklasse på $ 7.673 – $ 7.800, siden det brød $ 8.000 i går.

Imidlertid fortsætter montering af salgs mængde med nedadgående tryk, der frembyder et dyster perspektiv for “bulls”, der ønsker at tage tøjene tilbage. Som sådan søger tyre nu 24-timers volumen på over 2,4 mia., En tærskel, der ville inspirere håbet om en vending.

Bitcoin har derved været hårdt ramt, da Bitcoin er faldet over $1000, over 3 dage. Dette er ikke som sådan noget alarmerende, i mellemtiden sker der forsat en masse ting inden for Bitcoin og Blockchain verdenen, hvilket de fleste håber kan give noget lys til Bitcoin og derved få den til at stige. Flere større investorer, forventer at Bitcoin rammer en ny højde i år.