Lejemord, ulovlig gambling på Augur’s platform

Lejemord, Gambling og andre ulovlige ting forekommer på Augur

Næsten  alle så den komme, men det var ikke mindre foruroligende, da mordmarkederne faktisk begyndte at blive vist på Augur, en decentraliseret protokol til væddemål om resultaterne af virkelige hændelser, og som blev lanceret for to uger siden på ethereum.

Markederne – som giver brugerne mulighed for at satse på de fremtrædende politikere, iværksætternes og berømthedernes skæbne – i nogle tilfælde specifikt angive drab, som citatet ovenfor viser. Udover at målrette individer, tilbyder nogle markeder væddemål om, hvorvidt masseskytinger og terrorangreb med visse minimumsulykker vil forekomme.

Augur blev oprettet af Prognose Foundation og finansieret gennem en ICO i 2015. Det er en ubetinget platform, hvor brugerne kan skabe forudsigelsesmarkeder baseret på resultatet af enhver kontrollerbar begivenhed, fra World Cup-spil til valg til kryptovaluta priser til vejret. Augur blev et af de mest populære applikationer på ethereum kort efter lanceringen. På tidspunktet for skrivningen har den næsten 1,5 millioner dollars på over 600 markeder, ifølge Predictions.Global, et websted, der viser data på Augur-markederne (og har censureret mordmarkederne).

Da Augur består af smarte kontrakter om ethereum, et blockchain-netværk, der ikke kontrolleres af en enkelt parti, kan brugere fra hele verden placere væddemål på sine forudsigelses markeder – uden at regeringerne kan stoppe dem.

Denne kvalitet appellerer til spillere i jurisdiktioner, hvor sports væddemål ikke er tilladt. Det kan også appellere til folk, der ønsker at incitament – eller bare købe – mordet på et offentligt tal. Ved at skabe et marked for et mord og placere et stort “nej” væddemål (faktisk sælger aktier i udfaldet), kan en person eller en gruppe rent faktisk lægge en gevinst på den målrettede person.

Den ville snigmordere kunne så satse på “ja” (køb aktier) og manipulere udfaldet, for at sige det fint.

Hvad er næste?

Længe før de første mordmarkeder optrådte, diskuterede brugere på Augur-fællesskabsfora ofte deres eventuelle oprettelse samt mulige svar fra samfundet og myndighederne. Et svar vil være for Augurs “reportere” – de brugere, der er udpeget af markeds skabere til at bestemme resultatet af den begivenhed, der satses på – for at komme ind og stoppe markederne.

“Augur Reporter-samfundet har et stærkt værktøj i deres evne til at markere et marked som” ugyldig “, siger Predictions.Global medstifter Ryan Berckmans. Indehavere af Augurs “omdømme” eller REP-token kunne bestride beslutningen om at kalde disse markeder ugyldige, fortsatte Berckmans. Med andre ord kunne de insistere på, at markederne blev afgjort (brugerne satse på og udbetalt i ether, ikke REP-tokens).

Men i sidste ende tilføjede han, at journalister “er incitere til at rapportere på en måde, som de forventer, at REP-holdingsamfundet vil blive enige om.” Det er med andre ord op til token-indehaverens enighed om at beslutte, om der skal accepteres livsforsikring hos andre mennesker på Augur. Det åbner mulighed for, at Augur kunne gaffel til to platforme, en – kald det Augur Dark – der tolererer mordmarkeder, og en der ikke gør.

Hvidbogen beskriver proceduren for forking, når REP-indehavere ikke er enige om, hvordan man rapporterer en begivenhed. At dømme efter Reddit-kommentar, synes konsensus at være, at incitamenterende mord er “100 procent umoralsk”. Derefter skrev en bruger: “Jeg tror, ​​du overvurderer antallet af personer, der alvorligt ville lægge penge ned for at se en anden person dræbt, medmindre denne person virkelig gjorde noget ubehageligt og ikke ville blive anlagt til noget andet.

“Ingen kontrol En anden potentiel rute for at lukke døds markederne er tilsyneladende lukket. Augur’s udviklere meddelte mandag aften, at de havde givet op ejerskab over “escape luck” -funktionen, hvilket ville gøre det muligt for en udpeget part at lukke systemet ned.

“Hvis Forecast Forecast Foundation er kompromitteret af et statsligt bureau,” bemærkede Micah Zoltu, en udvikler, der arbejder på platformen, “systemet kan ikke slukkes.” Med andre ord kan regeringer ikke truet Augur’s skabere med retsforfølgning for at ændre eller lukke platformen ned (de kan naturligvis true dem med retsforfølgning alligevel). De personer, der står over for de mest umiddelbare juridiske risici, kan være de brugere, der skabte disse mordmarkeder.

Nogen, ifølge en person med tæt kendskab til Augur, brugte en tegnebog finansieret gennem Binance, en udveksling, for at sætte et marked op. De kan næsten sikkert spores og identificeres, tilføjede personen.

 

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …