LifeID vil løse identitetsproblemer

Blockchain vil løse vores identitetsproblemer

Du har måske ikke hørt om Hidden Cobra, men chancerne er, at de har hørt om dig. Tirsdag udloddede US-CERT, en afdeling fra Homeland Security, en advarsel om farerne ved dette nordkoreanske hacking team. Mens den nationale opmærksomhed har været fokuseret på landets atom evner, ifølge Wall Street Journal,

“Nordkorea dyrker elite hackere ligesom andre lande, træner olympiske atleter.”

I en nylig hackingkonkurrence med 7.600 deltagere var de tre bedste hold fra Nordkorea. Mens Hidden Cobra angreb generelt er rettet mod organisationer, er forbrugerne ikke mere sikre hjemme. Cyberterrorisme er den sovende kæmpe i den digitale verden, da netværk bliver mere forbundet, og vi fortsætter med at overgive data og privatlivs informationer.

Hvad er løsningen på disse problemer?

Blockchain vil løse vores identitetsproblemer

Blockchain

Blockchains vigtigste del er decentralisering. I stedet for at data styres af et selskab eller en regering, afhænger den af ​​et tillidsnetværk spredt over flere computere (noder) rundt om i verden, hvor hver operatør tjener cryptocurencies for at opretholde deres netværk. 

En gruppe af ellers uafhængige aktører, der hver især optræder i ren selvinteresse, kommer sammen for at producere noget til alles bedste – en uforanderlig rekord, som alle kan stole på, og som ikke styres af en enkelt centraliseret formidler.

Det er sikkert! For at hacke blockchain, som Bitcoin er bygget på, ville det tage et stærkt netværk 4.500 trillioner trillioner billioner år, at arbejde gennem alle mulige tal for at få adgang. (Cryptocurrency-designere arbejder også på kvantetsikrede systemer.) Bitcoin er det mest kendte token, men Ethereum er platformen hvo over 1.500 decentrale applikationer kører på. Ethereum er ikke uden problemer: det er ikke hurtigt nok til at behandle transaktioner på virksomhedsniveau endnu og er mere udsat for angreb end Bitcoin. Når det er sagt, er det stadig mere sikkert end det vi er vant til.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …