Lightning App for Bitcoin til Twitter donationer

En Twitter-app til tipping ved hjælp af bitcoins eksperimentelle lightning network er nu lettere at bruge takket være en ny opdatering.

Startet tidligere i år tog Tippin.me Twitter’s krypto miljø ved storm ved at gøre det muligt at tippe Twitter-brugere med det eksperimentelle mikropayment. Det nydende netværk opbygges af en række startups og udviklere med henblik på at skabe et nyt niveau for skalering for netværket.

Torsdag aften blev Chrome-udvidelsesprogrammets version 1.0 frigivet med funktioner, der har til formål at gøre nye brugere til appen meget lettere. Disse elementer omfatter en mere omfattende indbygget tegnebog og bedre messaging system.

Lynnettet er stadig ret eksperimentelt og endda risikabelt at bruge. På tidspunktet for udgivelsen tog Tippin.me support, fordi appen er ret let at konfigurere og bruge, så længe en bruger har en Twitter-konto.

Men selv om det er nemmere end mange andre lynapplikationer, forlod det stadig noget, der var ønskelig, hvilket fik appens udvikler, Sergio Abril, til at arbejde på en række nye opdateringer, der blev bundtet i version 1.0.

Navnlig, brugerne behøver ikke længere at oprette en tredjeparts lynet tegnebog app for at sende tip. Måske var en af ​​de mest forvirrende dele af appen i en tidligere version, hvis du ikke allerede havde en lynlommebog, skulle du oprette en til at sende et tip. Men nu er det ikke nødvendigt, så længe du har balance på Tippin.me.

Hilsen her er dog, at Tippin.me er en friheds berøvende app, hvilket betyder, at selve appen har kontrol over de midler, der sidder på hjemmesiden, i stedet for brugeren selv.

Tippin.me giver endda en smule bitcoin til folk, der deltager – nok at de kan sende et par tip, det vil sige.

Derudover kan brugerne nu bruge “on-chain” bitcoin i stedet for blot “off-chain” lynfonde til at fylde deres tipping jar, og kan sende meddelelser sammen med deres tip.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …