Litecoin med ejerskab over den tyske WEG Bank AG

Litecoin Foundation blev aktionær i en tysk WEG Bank AG, der plejede at samarbejde med ejendomsbranchen ved at eje omkring 30% af egenkapitalen. Tidligere sidste år var det TokenPay, det første kryptofirma, der nogensinde skulle erhverve en banks egenkapital.

Nimiq, en blokchain startup tiltrådte TokenPay og Litecoin Foundation ved at eje München-området finansielle institution. Selvom det er sværere for udenlandske investorer at købe indsatser på over 10% end den ekstra lovgivningsmæssige accept i Tyskland.

WEG Bank samarbejdede med Nimiq tilbage i 2018 for at hjælpe med at udvikle infrastrukturen i crypto-to-fiat omvekslingen for bank klienterne.

I 2017 rejste Nimiq et groft beløb på $ 12,8 millioner, de investerede deres ICO-midler i andre aktiver ligesom TokenPay i både fast ejendom og egenkapital.

Takket være tværindustrielle partnerskaber vil brugere af decentraliseret udveksling (DEX) i sidste ende kunne investere i fiat-likviditet først efter at have passeret Banks Sanction-processen.

Nimiq lancerede også et system, der skal gøre den første DEX til WEG Bank AG-transaktionen startende i 2020. Selvom banken ikke vil beskæftige sig med cryptocurrency direkte.

About Liana L'Amour

Check Also

Filippinsk Bank Union Med Cryptocurrency ATM

Den store filippinsk bank Union Bank lancerer landets første to-vejs cryptocurrency ATM, lokale medier outlet …