CEO på London Stock Exchange (LSE), en af ​​verdens ældste børser, mener, at blockchain kunne have brug for udstedelse af værdipapirer og afvikling. CNBC rapporterede om CEO Nikhil Rathis kommentarer den 2. maj.

I et interview indspillede Rathi, at distribueret ledger teknologi (DLT) kunne spille en rolle i Det Forenede Kongeriges aktiemarked.

Specifikt udtrykte Rathi tillid til blockchain-applikationer, der blev anvendt i udstedelse processen, og tilføjede, at han også kan se teknologien, der også anvendes til afvikling.

Børsens administrerende direktør understregede, at vedtagelsen af ​​blockchain på kapitalmarkederne skulle udføres med forsigtighed på grund af nogle ekstreme manifestationer af innovation i krypto industrien. Alligevel erklærede Rathi, at han tilskynde til teknologisk konkurrence og innovation i kapitalmarkedet.

LSE har tidligere været involveret i krypto- og blockchain-industrien. I februar 2019 førte børsens moderselskab, London Stock Stock Exchange Group (LSEG), en finansierings runde på 20 millioner dollars i fintech-opstart Nivaura, der ifølge sig selv udvikler verdens første krypto-de nominerede, blokkerede afviklede obligation.

For nylig leverede LSE-ejede aktiehandelplatform Turquoise et testmiljø for britisk blockchain-opstart 2030.io for at sikre $ 3,9 mio. Ved at sælge tokeniserede aktier.

I slutningen af ​​april lancerede verdens største børs, Nasdaq, et nyt XRP indeks kaldet XRP Liquid Index (XRRLX) på sin globale datatjeneste.