Major League Baseball vender sig mod blockchain for at udvide sin fanbase.

MLB meddelte fredag, at det har samarbejdet med Lucid Sight, en blokchain-opstart baseret i Los Angeles, for at lancere et dApp-spil på ethereum sent i sommer for at give baseball fans mulighed for at interagere med deres yndlingsmomenter under spillene, rapporterede Yahoo Finance.

Spillet, MLB Crypto Baseball, vil fungere på samme måde som CryptoKitties, som havde en direkte indflydelse på baseball ligaens nye spil, ifølge MLB Executive Vice President for gaming og nye forretningsaktiviteter Kenny Gersh.

“Vi talte allerede med Lucid Sight omkring det tidspunkt, hvor CryptoKitties først kom ud,” sagde Gersh. “Og så CryptoKitties slags valideret det lidt mere.” For at kunne spille dette spil skal brugerne købe ether og overføre dem til MetaMask, en af ​​de mest populære ethereum browser-tegnebøger.

Gersh forklarede:

Det er 100 at et af de strategiske mål for dette initiativ. Indsamle varer relateret til dit hold, engagere sig med dit team på en ny måde. For mig, siger Red Sox vinde divisionen om et par måneder, vil jeg købe noget der symboliserer det. Disse vil være begivenheds baserede ting – de øjeblikke i sport, der sker, at du vil huske og værdsætte, og have en fornemmelse af at du var der, selvom det kun er digitalt. “

Lucid Sight medstifter Octavio Herrera sagde i et interview med Yahoo Finance, at de håber, at spillet i sidste ende kan nå ud til et bredere udvalg af brugere, ikke kun de teknologiske erfarne mennesker. “Spillet vil rulle ud i etaper. Så ja, for version 1 skal du bruge ether, du skal bruge MetaMask, det vil være lidt svært at komme ind.

Men jeg tror folk vil åbne op Coinbase-konti, købe noget ether , og overfør det til MetaMask for at indsamle disse ting, de vil nyde så meget, “sagde han. Dette er ikke første gang pro sports eksperimenterer krypto– og blockchain teknologi. Sacramento Kings, et mænds basketballhold i NBA, sagde i juni, at det vil minere ethereum til velgørenhedformål.