Malta med nye kryptovaluta reguleringsrammer

Maltas nye reguleringsramme for kryptovaluta har endnu ikke fået virkning.

Tre regninger vedrørende kryptovaluta, blockchain og distribueret ledgerteknologi, som blev sendt af maltesiske parlamentsmedlemmer i juni, indeholdt en række ambitiøse ændringer i landets juridiske landskab med tilsyn med kryptovaluta-relaterede virksomheder. Men Malta Financial Services Authority sagde fredag, at en af ​​disse love er “endnu ikke gældende.”

Regeringen udvikler for øjeblikket “Virtual Financial Assets Framework”, som vil supplere “The Virtual Financial Assets Act”, ifølge meddelelsen.

Indtil en sådan tid, som denne ramme er fuldført, er MFSA endnu ikke i stand til at “modtage anmodning om godkendelse og tilladelser i henhold til loven.”

Det er heller ikke klart, hvornår rammen træder i kraft. Meddelelsen bemærker, at regningen først træder i kraft, indtil “den dato, som ministeren for digitaløkonomi kan fastsætte ved meddelelse i statsbudgettet.”

Når det er sagt, er Malta, der er dubbet “Blockchain Island”, blevet hyldet som en af ​​verdens mest venligste jurisdiktioner for kryptovaluta, der tiltrækker store kryptovirksomheder som Binance og OKEx.

Faktisk blev det rapporteret i denne måned, at Binance, en stor kryptovaluta-børs, ville samarbejde i bestræbelserne på at lancere den første Malta-baserede “decentraliserede og samfundsejede bank”, der døbte Founders Bank.

Kryptovaluta er ved at blive et almindelig emne i hverdagen, i kræft med at kryptovaluta flyver frem, bliver det nemmere og nemmere som forbruger at være en del af. Derved er Kryptovaluta egentlig ved at blive en hverdag for mange mennesker.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …