Mangfoldigheden blandt krypto indehavere stiger, 1 ud af 5 er kvinder

Wien, 31. juli 2019 – Bitpanda samarbejdede med GlobalWebIndex for at producere den mest dybdegående undersøgelse af europæiske cryptocurrency-indehavere med forskning i 17 europæiske lande. Målet med rapporten var at trække på et bredt sæt datapunkter for at tegne et helheds billede af europæiske cryptocurrency-investorer. Målet var at give et indblik i de holdninger og adfærd, der adskiller dem fra den gennemsnitlige investor.

De vigtigste fund i forsknings rapporten inkluderer:

  • Cryptocurrency-indehavere har en tendens til at være unge, højtuddannede mænd med høj indkomst, der arbejder i europæiske finanscentre inden for it, teknik eller finans.
  • Denne stereotype bliver udfordret ved at øge mangfoldigheden. 1 ud af 5 cryptocurrency indehavere er kvinder, og 40% er over 35 år.
  • Europæiske cryptocurrency-indehavere har teknisk viden, højere disponibel indkomst, og de er tilbøjelig til at læne sig mod risiko.
  • De forfølger nyhed og har en stærk følelse af økonomisk styrkelse.

”Vi ønskede at afmystificere de mennesker, der former cryptocurrency-industrien. Jeg håber, at denne rapport vil hjælpe alle med at bedre forstå, hvem disse mennesker er, hvad deres holdninger er, samt deres livsstil, økonomi og investeringsadfærd. ”, Siger Eric Demuth, administrerende direktør i Bitpanda.

Rapporten bekræfter, at cryptocurrency-indehavere mere sandsynligt er risikovillige, værdsætter de nyeste teknologiske produkter og forsøger at beskytte deres privatliv. Men selvom de fleste indehavere af cryptocurrency er mænd, er en ud af hver femte crypto ejer er kvinder, og udfordrer andre undersøgelser, der viser køns fordelinger, der var mere end 90% mandlige.

Jason Mander, Chief Research Officer hos GlobalWebIndex, kommenterer, ”Når det kommer til holdninger, er der meget lidt forskel mellem mænd og kvinder. De små forskelle bleger, når vi sammenligner indehavere af cryptocurrency med offentligheden ”.

Om Bitpanda
Bitpanda er en fintech baseret i Wien, Østrig grundlagt i 2014 af Eric Demuth, Paul Klanschek og Christian Trummer. Virksomheden er en fast troende på den innovative magt cryptocururrency, digitaliserede aktiver og blockchain-teknologi. Bitpandas mission er at nedbryde hindringerne for investering og bringe traditionelle finansielle produkter til det 21. århundrede. I dag har Bitpanda mere end 1 million brugere og 120 teammedlemmer. Med en PSD2-betalingstjenesteudbyderlicens, avanceret sikkerhed og strømlinet brugeroplevelse er Bitpanda vokset til en populær handels platform for nybegyndere og eksperter. Brugere kan i øjeblikket handle med Bitcoin, Ethereum, guld og over 20 andre digitale aktiver.

About Kryptoposten

Check Also

USDT Is A Game Changer For Online Poker

USDT Is A Game Changer For Online Poker CoinPoker – the flagman of the industry, …