Mastercard med patent på multi-valuta blockchains

Mastercard har vundet et patent for et foreslået system, der, hvis det oprettes, ville give mulighed for lancering af forskellige slags blokkæder – herunder dem, der understøtter flere valutaer.

Offentliggjort tirsdag af US Patent and Trademark Office, forklarer patentet, at en gruppe eller virksomhed måtte have behov for at gemme forskellige typer transaktions oplysninger på en enkelt platform – noget der i øjeblikket er svært at gøre i en enkelt blokke.

For at imødegå dette problem beskriver MasterCard, hvordan en bestemt blokgenereringstemode for en tilladte blockchain kan sikre, at forskellige blokke gemmer forskellige typer informationer. Dokumentet, der blev indgivet første gang i juli 2016, forklarer, at “transaktions arkiverne, der er gemt i blokkerne, der omfatter en blokchain, ofte kræves af samme format og indeholder de samme typer og til tider lige størrelser af data.”

Men “hvis der er tale om en enhed, der ønsker at bruge flere typer blokkæder, f.eks. En anden blockchain for flere forskellige valutaer,” kan denne kilde muligvis køre flere blockchain-platforme, hvilket igen ville kræve en stor mængde computerkraft.

Patentet fortsætter med at forklare:

“Der er behov for en teknologisk løsning til at tilvejebringe en partitionere blockchain, der er i stand til at lagre flere transaktions formater og -typer i en enkelt blockchain, hvilket reducerer de computere og processorkraft, der kræves til installation og drift af blockchain, samtidig med at der tilvejebringe forbedret brug af tilladelser for tilladte blokkæder. “

Patentet tilføjer, at en passende opdelt blockchain kan modtage oplysninger om transaktions typer fra forskellige computerenheder. Hver partition, der potentielt henvises til som et “subnet” ved patentet, vil gemme oplysninger om en bestemt type valuta eller på anden vis holde forskellige typer informationer end de andre undernet.

Blandt finansielle virksomheder er Mastercard blevet en produktiv bestand af foreslåede patenter, som alle er udviklet omkring forskellige brugssager af teknologien. Eksempelvis skete firmaet tidligere i år et patent for et system, der som forventet ville fremskynde cryptocurrency betalinger inden for et foreslået system


About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …

One comment