Microsoft lancerer udvikling til Ethereum apps for Azure cloud

Tech giant Microsoft har udgivet en række værktøjer, der gør det muligt for klienter at opbygge etherum baserede apps på sin cloud computing platform Azure.

Den nye Azure Blockchain Development Kit til Ethereum vil hjælpe udviklere til at oprette og implementere ethereum baserede apps på Azure Blockchain Service eller Ethereum Blockchain, Chris Pietschmann, Microsoft MVP (mest værdifulde professionelle) og grundlægger af BuildAzure.com, der blev annonceret i et blogindlæg på mandag .

Ethereum Development Kit kommer som en udvidelse til Microsofts kildekode editor Visual Studio Code, som giver udviklere mulighed for at oprette og implementere ethereums smarte kontrakter og udnytte open-source blockchain værktøjer som Solidity og Truffle.

På sin GitHub-side om produktet forklarer Microsoft: “Azure Blockchain-service er en administreret Ethereum-tjeneste, som du kan distribuere og interagere med Solidity-kontrakter, samt integrere i andre Azure-baserede tjenester som Azure Flow, Logic Apps eller lagrings tjenester som SQL Server eller Cosmos DB. “

Udvidelsen understøttes både på Windows 10 og MacOS, siger Pietschmann og tilføjer, at den også kan køre inden for en Virtual Machine på platform Azure.

Han bemærkede:

“Det er sikkert, at der har været Solidity og andre Blockchain teknologiudvidelser til Visual Studio Code udgivet af andre i samfundet, men nu er der også et officielt sæt værktøjer, der udgives af Microsoft.”

Sidste måned lancerede Microsoft et token-byggesæt i samarbejde med Enterprise Ethereum Alliance, der har til formål at hjælpe virksomheder med at designe og oprette de egnede krypto valuta-tokens til deres særlige behov. Det er også udbredt “proof-of-authority” ethereum-konsensus om Azure, som erstatter mining processen for arbejde, der almindeligvis anvendes af offentlige blokkæder.

Endvidere sagde selskabet i sidste uge, at det vil fremme JPMorgan Chase’s Quorum blockchain til sine erhvervskunder gennem platformen.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …