Milliardær investoren Marc Lasry i Kryptovaluta

En anden milliardær investor har lavet positive kommentarer til bitcoin. Marc Lasry, medstifter, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Avenue Capital Group, et investeringsselskab med 9,6 mia. Dollars i aktiver under ledelse, vejer ind på hans bitcoin-investering på CNBC onsdag.

Talende under kanalens “Squawk Box” -segment, sagde Lasry, at han har investeret omkring 1 procent af sin personlige fond i bitcoin, idet han satse på, at verdens største kryptovaluta ved markeds dækning snart kunne være så meget som $ 40.000 pr. Mønt på et tidspunkt.

Han bemærkede:

“Du håber det, som det bliver mere i mainstream, og som flere markeder ender med at tillade det at handle hvor det er frit omsættelig, for mig er det mere markeds spillet … Jeg tror, ​​du vil have noget, der ender med at være et sted hos $ 20.000 til $ 40.000. “

Lasry har anslået 1,7 milliarder dollar i hans personlige formue, ifølge 2018 Verdens Billionaires List udgivet af Forbes.

Selv om investorer væddemål på alle former for kryptovaluta, mener Lasry, at “den ene vil have den største markeds fordel, vil være bitcoin.” “Jeg kan godt lide bitcoin, fordi det er det, hvor alle kommer til at komme til,” sagde han og tilføjede at prisen på bitcoin vil stige, hvis de gennemsnitlige amerikanere kan få adgang til bitcoin.

En af Wall Streets mest berømte “grib” investorer, Lasry sagde, at han har startet investering i bitcoin for nogle år siden, men købt meget mere i det sidste år.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …