Mindre end 1 procent af pornhubs betalinger er i cryptocurrency

Pornhub har givet en noget nedslående figur for antallet af brugere, der benytter sine nyligt lancerede crypto-betalinger.

Ifølge en rapport fra The Next Web Friday, sagde online porno-udbyderen via en email, at mindre end 1 procent af købene på platformen udføres med cryptocurrency. Pornhub havde i gennemsnit 81 mio. Besøgende om dagen sidste år, ifølge sine egne tal, hvilket i alt udgør omkring 28,5 mia.

Derfor kan mindre end 1 procent stadig være et ikke så lille nummer. Virksomheden giver dog ikke ud, hvor mange besøgende der rent faktisk betaler for den betalt præmie, som TNW påpeger. På trods af den lave optagelses figur holder selskabet sig positivt på teknologiens potentiale og fortæller nyhedskilden:

Når det er sagt, forventer vi at se udbredt adoptering af crypto og blockchain på vores hjemmeside i nær fremtid. “

Som rapporteret, annoncerede Pornhub først, at det ville acceptere cryptocurrency betalinger tilbage i april, da det slog en aftale med randen for at bruge sit token.

På det tidspunkt var firmaets rand det valg, der skyldes cryptocurrencies store brugerbase og en online kampagne på sine fora for at acceptere token. Tiltalende for brugerne om privatlivets fred, flyttede Pornhub derefter til at acceptere to cryptocurrencies, tron ​​og zencash (nu kaldet Horizen) som betaling.

“Her på Pornhub er det vigtigt, at vi imødekommer vores brugers skiftende betalings præferencer, og det betyder således at acceptere cryptocurrency som betalingsmetode, som giver brugerne anonymitet og sikkerhed,” Corey Price, Vice President af Pornhub, sagde på det tidspunkt.


About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …