CEO for Morgan Creek Capital Mark Yusko siger, at bitcoin (BTC) skal være i hver investors portefølje i et interview med CNBC den 22. maj.

Yusko bemærkede, at han mener, at BTC-investeringer vil langt overstige S & P 500 investerings fonden i løbet af de næste 10 år. Da man spurgte om at lægge penge til BTC, sagde Yusko:

“Bitcoin er et stort diversificerende aktiv. Det har meget lav sammenhæng. Det skal være i alles portefølje. “

Yusko mindede også om sine 1 million dollars ‘Buffet Bet 2.0’, hvor Morgan Creek Digital gjorde et åbent bet, at dens Digital Asset Index Fund ville overstige SPX fra januar 2019 til januar 2029. Digital Asset Index-fondet indeholder ti store krypto aktiver – ikke bare bitcoin. Provenuet fra væddemålet skulle angiveligt blive doneret til velgørenhed.

Yusko har tidligere været meget bullish på bitcoin og går på rekord, der forudsiger en $ 400.000 høj for cryptocurrency på et tidspunkt. Ud over hans optimistiske forudsigelse kommenterede han på sit potentiale for at forstyrre traditionel bank og finansiering:

“Dette vil ændre udbuds- og efterspørgselsligningen for bankvirksomhed. Det er så stort. Jeg er ikke overrasket over det hele, at bankfolk, finansfolk og Saudi-prinser kommer ud mod det.” Dette er en virkelig forstyrrende teknologi. “

Som tidligere rapporteret på Kryptoposten ramte bitcoin for nylig en top på over $8,000. Bitcoin handler i øjeblikket på $7.902 og stiger med 2,76% på pressetid, ifølge data fra CoinMarketCap.