Morgan Creek Digital med ny digital index fond

Morgan Creek Digital og krypto indeksudbyder Bitwise samler op for at lancere en ny indeksfond rettet mod institutionelle investorer, der ønsker at komme ind på det digitale aktivmarked.

Digital Asset Index Fund tilbyder de 10 største digitale aktiver vægtet af markedsværdi til akkrediterende og andre større investorer, hvor Bitwise administrerer selve fonden. Ifølge sin officielle hjemmeside er indeks fondet stærkt rettet mod bitcoin, samtidig med at den tilbyder eksponering for andre store cryptos som blandt andet ether, bitcoin cash og EOS.

Anthony Pompliano, en cryptocurrency bull og en partner hos Morgan Creek Digital, sagde i en erklæring om, at 2018-bjørnemarkedet giver investorerne mulighed for at udbygge deres eksponering for markedet.

Aktiver opbevaret af fonden vil blive opbevaret i cold opbevaring for at forbedre deres samlede sikkerhed.

Disse aktiver vil blive styret af et sæt krav til støtteberettigelse, som omfatter forældremyndigheder, handelskoncentrationsgrænser og begrænsninger forud for minen.

For at fremme fondens sikkerhed har Morgan Creek og Bitwise til hensigt at foretage årlige revisioner. Yusko, Pompliano og Bitwise verdensomspændende forskningschef Matt Hougan vil danne et udvalg for at overvåge fonden.

About Kryptoposten

Check Also

Spil På Bitcoins Pris Fald Er På Sin Laveste For De Sidste 6 Måneder

Mængden af ​​penge afsat til korte indsatser mod bitcoin faldt til en mere end 6 …