Kunder af den afdøde cryptocurrency exchange Mt. Gox skal indsende krav til fangede midler senest 22. oktober

Som tidligere rapporteret af kryptoposten indledte udvekslingen først kravet i august efter en forlænget konkurs kamp.

I juni vandt andragerne bøn om deres bitcoin en stor sejr, da den japanske konkursdomstol overvåger sagen flyttet sagen til en civil rehabilitering, hvilket betyder, at kreditorer kunne arkivere deres cryptocurrency-holdninger, snarere end en fiat-ækvivalent baseret på kryptokurspriserne i 2014.

Bitcoin var mindre end $ 600 på det tidspunkt, hvor valutakursen erklæret konkurs, men efterfølgende steg til omkring $ 20.000 i december 2017 og er omkring $ 6.500 på pressetid, ifølge kryptopostens pris indeks data.

Efter oktober-fristen går, som angivet i slutningen af ​​juni, Mt. Gox-trustee Nobuaki Kobayashi vil have yderligere tre måneder til at indsende en erklæring om godkendelse eller afvisning.

Mens kreditorer kan fil for bitcoin krav, kan de ikke kræve fremskridt fra nogen af ​​de bitcoin forks som er blevet lavet siden de blev først frosset i 2014.

Ifølge den redegørelse som beskriver den civile rehabiliterings processen:

“På nuværende tidspunkt planlægger vi ikke at acceptere specifik arkivering af cryptocurrency bortset fra bitcoins. I stedet planlægger vi at betragte bitcoin kreditorer, der har indgivet et bevis for krav på bitcoins, har også indgivet et bevis for krav på andre cryptocurrencies i forhold til antallet af bitcoins arkiveret. Vi vil sende yderligere detaljerede oplysninger på denne hjemmeside. “

Både virksomheds- og individuelle kreditorer har været i stand til at indgive ansøgninger fra sidste måned.