Kreditorer af den langdæmpede bitcoin-udveksling Mt Gox kan nu begynde at fremlægge bevis for deres krav i en nyligt godkendt rehabiliterings proces.

Nobuaki Kobayashi, bestyrelsen for Mt. Gox annoncerede i en notat på torsdag, at et online ansøgningssystem nu er i gang for kreditorer, uanset om de indgav bevis for krav i den tidligere konkursprocedure.

Som tidligere rapporteret af, Mt. Gox kreditorer vandt en stor sejr i juni efter en tingsret i Tokyo flyttet konkurs udvekslingen til en civil rehabiliterings proces.

Vigtigst er det, at dette åbner døren for kreditorer, der modtager faktiske bitcoin i forhold til en kontant udbetaling svarende til værdien af ​​deres beholdninger, da Gox gik i buste i begyndelsen af ​​2014. Kobayashi sagde, at kreditorer har indtil 22. oktober til filbeviser.

“Den planlagte frist for rehabiliterings-forvalteren til at indgive en erklæring om godkendelse eller afslag på retten er den 24. januar 2019, men på det nuværende tidspunkt er en bestemt dato ikke fastslået,” sagde administrerende direktør i et særskilt spørgsmål dokument. Men brugere, der mistede online login adgang til Mt. Gox må muligvis indsende oplysninger i en offline-metode ved at sende beviser til en adresse i Tokyo udpeget af Mt. Gox-trustee.

Mt. Gox, når den største bitcoin-udveksling ved handels volumen, erklæret konkurs i 2014 efter mere end 744.000 BTC blev stjålet. Kreditorer begyndte derefter en år lang proces i et forsøg på at hente deres midler.

Da bitcoins pris steg til næsten $ 20.000 i slutningen af ​​sidste år, indgav flere kreditorer et krav til konkursretten i Tokyo, der forsøgte at flytte sagen til civil rehabilitering. I øjeblikket er advokater, der repræsenterer flere Mt. Gox kreditorer, der indgav andragender, udarbejder også en foreslået tilbagebetalingspolitik, der hævder, at Mt. Gox skal tilbagebetale kreditorer med de samme cryptocurrency, de deponerede ved udvekslingen i stedet for kontanter.

kilde coindesk