Narkotikaforhandler skal tilbage betale over $1,44 Millioner

En domstol i Toronto, Canada, har fastslået, at en 30-årig narkotikaforhandler skal tilbage betale ca 1,88 mio CAD (1,41 mio. USD) i bitcoin som blev anvendt i ulovlige aktiviteter på “dark web

Om onsdagen bestilte justitsminister Jane Kelly at Matthew Phan at han skulle overdrage 281,41 bitcoins til ministeriet for justitssekretæren, ifølge en rapport fra The Toronto Star. Midlerne vil gå til provinsen Toronto.

Phan var angiveligt skyldig i december sidste år for at forsøge at importere en pistol og besidde kokain og andre stoffer til menneskehandel, som anklagere sagde blev bragt på mørke websteder.

Kelly blev citeret som sagt i rapporten:

“Det er en rimelig grund til at tegne, at betaling for sådanne ulovlige narkotika salg blev lavet ved hjælp af bitcoin, der blev fundet i den digitale tegnebog på Mr. Phans computer.”

I en høring tidligere i år argumenterede Phan, at ikke alle hans bitcoin blev brugt til ulovlige aktiviteter, og at nogle blev brugt til handel med guld, rapporterede Star. Han hævdede også at sælge cryptocurrency på forskellige cryptocurrency udvekslinger.

Som følge heraf udtalte Kelly i onsdagens afgørelse, at af de 288 bitcoins var hun “ikke tilfreds”, med at 7,23 bitcoins (omkring $ 36.000 værd) var fortjeneste af kriminalitet, og at de ikke ville blive fortabt.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …