Med en mission om at “bringe distribueret finansiering til alle,” har fem udviklere af open-source blockchain samlet sig for at danne en distribueret finansierings platform ved hjælp af blockchain-teknologi, der muliggør decentraliseret og ikke-custodial krypto valuta handel.

Grundlæggerne i 2017 byggede grundlæggerne Fabio Canesin, Fabian Wahle, Ethan Fast, Thomas Saunders og Luciano Engel Nash som en integreret finansiel platform, hvor brugere kunne investere, handle og foretage betalinger med digitale aktiver. Alle fem grundlæggere af Nash var også bag Zion open source-samfund og fortsatte med at udvikle nøgleinfrastruktur til NEO-blockchain.

Virksomheden rejste $ 12,25 millioner fra traditionelle VC’er og $ 25 millioner fra et registreret offentligt digitalt sikkerhedstilbud i Liechtenstein. Virksomheden hævder, at dette er det første udbud af sin type i Europa. De har åbnet deres platform til alpha testere, selv om de af sikkerhedsmæssige grunde er ved at være valgfri over hvem og hvornår de lader brugerne ind.

I modsætning til centraliserede aktie udvekslinger, der bruger en formidlende tredjepart til at lette handelen mellem købere og sælgere, er Nash en decentraliseret udveksling. De tilbyder selv forvarende løsninger gennem deres beta-udveksling og app, og deres nuværende browser udvidelse er blevet installeret over 50.000 gange. Udvidelsen giver dig mulighed for at betale steder, der understøtter Nashs egen NashPay-protokol eller dApps. Det fungerer også som et identitets styrings system.

“Nash leverer en global web baseret og mobil platform, der giver brugerne mulighed for nemt at handle, betale og investere i digitale aktiver og valutaer uden at beherske blockchain-terminologi, samtidig med at de bevarer de sikkerhedsmæssige og økonomiske egenskaber ved aktiverne via selv forvarende løsninger”, siger Canesin .

Et andet centralt element i Nash er dets fonds løsnings løsninger, der bruger avanceret kryptografi til at løse flere bruger venligheds problemer med selv forvaring. Et sådant system giver brugerne mulighed for at handle, betale og investere i digitale aktiver og valutaer uden at beherske blokchainens intricacies. Ligesom de fleste startups i rummet er det nu op til Nash at opbygge et brand og en brugerbase for sine fremvoksende teknologier.