Den japanske telekommunikationsgigant Nippon Telegraph og Telephone (NTT) kan være på udkig efter at opfinde et nyt kontraktaftalsystem baseret på blockchain-teknologi, ifølge en patentansøgning, der blev offentliggjort torsdag.

Verdens fjerde største teleserskabslevelandør beskriver, hvordan det kan bruge applikationen til at gemme kontrakter uden at lade dokumenterne blive manipuleret. Som beskrevet, ville systemet bruge en blockchain til både at kryptere kontrakten og opbevare den decentralt, hvilket kan forenkle den proces, hvormed den er verificeret ved at fjerne behovet for centraliseret styring.

“Modtageren af ​​en transaktion på en udstedt kontrakt” ville generere en ny transaktion, der kunne knyttes til en original “kontraktstransaktion”, skrevet på en blok i kæden.

Dokumentet forklarer:

“Den foreliggende opfindelse anvender en blokchain som bevis for en kontrakt, der er indgået blandt flere parter. En kontrakt her henviser til en salgskontrakt, overførselsdokument, en ansøgning, en samtykkeaftale eller lignende og er et dokument, der beskriver indhold af en kontrakt mellem to eller flere personer eller organer. “

Alle parter, der ønsker at være involveret i aftalen, vil forbinde transaktioner med denne hoved virtuelle “kontrakts transaktion”, der i sidste ende ville blive returneret til “den udstedende part for at lukke transaktions kæden.”

Når patentet er blevet lukket, forklarer det, at der ville være et “aftaleverifikationsapparat” for at sikre, at beviset for kontrakten på blockchain er korrekt ved at sammenligne de offentlige nøgler, der anvendes til elektronisk signatur ved begyndelsen af ​​blockchain med dem, der anvendes i slutningen.

Hele systemet, ifølge Nippon Telegraph og Telephone, er “en simpel metode … at opretholde tilstanden af ​​en elektronisk signatur pr. Transaktion og bevare troværdigheden.”

Som det fjerde største telefonoperatør i verden med en værdiansættelse citeret til $ 94,2 milliarder af Michigan TechNews, meddelte Nippon Telegraph and Telephone i en pressemeddelelse sidste år, at nye teknologier som blockchain skulle gøre informations- og kommunikations teknologi behov mere og mere ” mere komplekst.”