Nvidia Med Skuffende Resultater i Q4

Nvidia havde flere skuffende nyheder for investorer mandag, men for en gang var Cryptocurrency-minedriftnedgangen ikke direkte skylden.

I en opdateret vejledning, der blev udgivet på mandag, har grafikkortproducenten advaret om, at den nu forventer at rapportere kun 2,2 mia. Dollars af omsætningen for det fjerde kvartals finansielle kvartal 2019, hvilket slutter den 31. januar, ned fra et tidligere estimate på 2,7 mia.

Den tidligere prognose havde allerede medført en nedgang i efterspørgslen efter grafikbehandlingsenheder (GPU’er), der blev brugt i krypto-minedrift, siger Nvidia, og salget af de ekstra grafikkort har holdt trit med disse forventninger.

“Afslutte Q3, vi estimeret kanal opgørelse vil blive stort set udtømt inden for et til to kvartaler, eller mellem februar og april,” CEO Jensen Huang skrev i et brev til aktionærer. “Vores syn på det i dag er uændret.”

Problemet er, at økonomisk elendighed og usikkerhed, især i Kina, gør en efterspørgsel efter GPUer blandt Nvidias øvrige kunder – spillere og datacentre.

“Q4 var et ekstraordinært, usædvanligt turbulent og skuffende kvartal,” skrev Huang.

Nvidia vil rapportere sin fulde fjerde kvartal resultater den 14. februar.

Virksomheden har advaret om en “væsentlig tilbagegang” i indtægter fra cryptocurrency minearbejdere i nogen tid nu.

Nvidia forventede at indføre 100 millioner dollars i andet kvartal af 2019, men kun 18 millioner dollars.

“Mens vi tidligere havde forventet Cryptocurrency til at være meningsfuldt for året, projicerer vi nu ingen bidrag fremad,” sagde finanschef Colette Kress under en indtjenings opkald sidste sommer.

Dens konkurrent, AMD, havde ligeledes advaret om, at et fald i efterspørgslen efter GPU’er fra minearbejdere ville “væsentligt” påvirke sin GPU-forretning.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …