Nye strømpriser godkendt til Bitcoin mining

En kommunal forsyningsselskab i New York fik det grønne lys fra statens regulatorer til at oprette et nyt sæt elektricitetssatser for kryptovaluta minearbejdere.

Bevægelsen fra The New York State Public Service Commission blev annonceret torsdag, så Massena Electric Department kunne “tillade højdensitetsbelastningskunder, som f.eks. Kryptovaluta-virksomheder, at kvalificere sig til service i henhold til en individuel serviceaftale.

“Mens det primært er et administrativt skridt, er det en potentielt betydelig udvikling for kryptovaluta-minearbejdere, der håber at trykke på de hydroelektrisk ressourcer i New York. En højtstående embedsmand for Kommissionen sagde, at beslutningen var baseret på et ønske om at afbalancere behovet for at opkræve “rimelige” satser samtidig med at tiltrække erhvervslivet til regionen.

Kommissionens formand John Rhodes sagde i en erklæring:

“Vi skal sikre, at erhvervskunder betaler en rimelig pris for den elektricitet, de forbruger. Men i betragtning af overflod af lavpriselektricitet i upstate New York er der mulighed for at betjene eksisterende kunders behov og tilskynde til økonomisk udvikling i regionen.”

Den nyligt godkendte regel vil give alle elkunder en maksimal efterspørgsel på elektricitet over 300 kilowatt-timer for at kvalificere sig til service i henhold til en forhandlet kontrakt.

Kontrakterne vil blive gennemgået af Massena kommune og skal “beskytte eksisterende kunder mod øgede forsynings omkostninger som følge af den nye service. “

Torsdagens bevægelse var ikke den første af sin art ud af Kommissionen – tidligere i år godkendte organet et bud på at opkræve minearbejdere med højere satser i form af en ny takst. Beslutningen kom som svar på et andragende indgivet af New York Municipal Power Agency (NYMPA), hvilket gav udtryk for bekymring for, at lokale beboere kan opleve højere satser på grund af miners gennemsnitlige forbrugsrate.

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …