OpenFinance, et handelsmærkehandelsplatform for platform, har lanceret et reguleret alternativ handelssystem (ATS) for sikkerhedsbrikker, ifølge oplysninger, der deles den 29. august.

I USA og Canada er en ATS et ikke-børshandelssted, som matcher købere og sælgere for at finde modparter til transaktioner. De reguleres sædvanligvis som mæglerhandlere i stedet for som udvekslinger. I en e-mail bekræftede Juan Hernandez, administrerende direktør på US-baseret OpenFinance,  at virksomheden har oprettet handelssystemet, og noterer sig, at den officielle pressemeddelelse vises senere på virksomhedens mellemstore konto.

Tidligere i måneden trådte cryptocurrency exchange Huobi ind i et strategisk partnerskab med Open Finance. Pressemeddelelsen oplyste, at partnerskabet var et skridt “mod et mere reguleret sikkerhedstokenmarked og voksende tillid til det amerikanske marked.” Hvad angår Huobis strategiske investering, sagde Hernandez:

Vi mener, at sikkerhedstokener er fremtiden for finansiering, og at Huobas investering i vores handels platform afspejler den stigende interesse verden over i dette nye finansielle økosystem. “

I USA er et sikkerhedsmærke et tegn, der viser sig at være en sikkerhed ved at anvende Howey-testen, dvs. token giver mulighed for at bidrage med penge og til at dele i fortjenesten hos en virksomhed, der forvaltes og delvist ejes af respondenterne.

Desuden indebærer ordningen en investering af penge i en fælles virksomhed med overskud, der udelukkende kommer fra andres indsats. I sidste uge meddelte den amerikanske registrerede mæglerforhandler Rialto Trading, at selskabet har arbejdet med regulatorerne for at udvide sin handels virksomhed til at omfatte blockchain-baserede værdipapirer, ifølge en pressemeddelelse fra PR Newswire 23. august.

Den 16. juli meddelte den førende amerikanske cryptocurrency exchange og wallet service Coinbase, at den havde modtaget godkendelse fra US Securities and Exchange Commission (SEC) og Financial Regulatory Authority (FINRA) til at optage digitale mønter, der betragtes som værdipapirer.

En uge senere tilbagekaldte Coinbase sin erklæring og sagde, at det var “ikke korrekt at sige, at SEC og FINRA godkendte Coinbase’s køb af Keystone, fordi SEC ikke var involveret i godkendelses processen.” SEC bekræftede, at de ikke gav Coinbase “eksplicit godkendelse “for aftalen, mens en talsmand skrev, at Coinbase’s kommunikation med SEC havde været af en” uformel “karakter.