Opera tilføjer Tron support til deres browser wallet

Opera arbejder på at integrere støtte til Trons TRX og TRC-standard tokens i sin browser baserede kryto wallet.

Efter integrationen af ​​TRON blockchain er færdig, vil browseren over 300 millioner brugere over hele verden kunne bruge tokens i browseren, oplyser Opera onsdag.

Integrationen vil også give brugerne mulighed for at spille Tron-spil og få adgang til Tron decentraliserede applikationer (dapps) i browseren uden at kræve udvidelser eller applikationer fra tredjeparter. Der er i øjeblikket over 400 dapps bygget på Tron blockchain, sagde den norske browser maker, og citerede data fra DAppReview.

Firmaet sagde videre, at det planlægger at tilføje støtte til “flere” blokkæder inden for de næste 12 måneder.

Operas cryptocurrency-tegnebog understøtter allerede ethereum ether (ETH) og andre tokens, der anvender netværkets ERC-20-standard, der blev lanceret i december sidste år. På det tidspunkt var tegnebogen kun tilgængelig for sin Android-browser.

I sidste måned rullede Opera ud en desktop version af browseren til Mac, Windows og Linux operativ systemer, der omfattede tegnebogen. Browser / wallet combi er også tilgængelig for iOS-enheder, men er i øjeblikket i beta og forventes at se fuld udgivelse senere i år, ifølge onsdagens meddelelse.

Tidligere på året tillod Opera også sine Android-brugere at købe ETH-krypto aktiverdirekte fra sin browser baserede tegnebog gennem et partnerskab med svenskbaseret reguleret krypto mæglerbureau Safello.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …