Paxful bygger infrastruktur i en æra med finansiering af Bitcoin

Paxful har gjort det lettere og mere sikkert for verden at købe bitcoin siden 2015. Ved at forbinde købere og sælgere til hinanden, skærer Paxful mellemmanden ud, mens den udvider betalings mulighederne og er tilgængelig næsten overalt i verden. I 2019 er bitcoin godt på vej til at blive en universel valuta og tilbyder sine brugere en hidtil uset grad af økonomisk kontrol og frihed. Paxful er her for at sikre, at de, der ønsker bitcoin, kan få det sikkert, sikkert og til en rimelig pris.

At beskrive sig selv som “PayPal + Uber” er Paxful en peer-to-peer digital markedsplads, hvor folk kan handle bitcoin direkte med hinanden og rumme over 300 forskellige betalings muligheder. Bitcoin kan købes med det samme med debet, kredit, kontanter, PayPal eller næsten enhver valuta, samt med et bredt udvalg af gavekort og andre digitale valutaer. Dette betyder, at i modsætning til traditionelle bitcoin-børser, behøver Paxful-kunder ikke en bankkonto for at købe og sælge bitcoin. Dette gør det til en stor værdi for de 2,5 milliarder mennesker i verden, der har begrænset eller ingen adgang til konventionelle finansielle tjenester.

Paxful er ikke kun en forretning.

Siden starten har Paxful-teamet arbejdet hårdt for at fremme udnyttelse af ​​bitcoin som et digitalt monetært instrument og sprede opmærksomheden om dens evne til at styrke dem, der leder efter alternativer til traditionelle banksystemer. Uanset om det drejer sig om at investere, handle, bruge eller endda finansiere en virksomhed, er Paxful på en mission at øge forståelsen for de mange fordelagtige anvendelser af bitcoin på verdensplan og give folk en enkel, fair og sikker platform til handel med bitcoin i processen.

I 2018 lancerede Paxful #BuiltwithBitcoin-velgørenhedinitiativet for at demonstrere bitcoin’s evne til at hjælpe mennesker over hele verden. Paxful satte et mål om at bygge 100 skoler, vandbrønde og samfundshaver til bæredygtigt landbrug over hele det kontinent af Afrika og finansieres fuldstændigt af bitcoin-donationer. Den 18. juli i år og til ære for Nelson Mandela International Day donerede Paxful over 13.000 sydafrikanske rande af bitcoin værd til GROW with Educare Center-projektet som deres første velgørende bidrag til Sydafrika.

Projekter som disse viser udnyttelsen af ​​bitcoin som ikke kun en valuta, men et vellykket køretøj til udvikling af fjerntliggende regioner rundt om i verden.

Hver gang en ny kunde tilmelder sig Paxful, modtager de en gratis digital tegnebog, der giver dem mulighed for at sende, modtage og opbevare bitcoin. De får også adgang til et meget responsive 24/7 kundesupportsystem, med enhver handel beskyttet af Paxfols sikre escrow-service. De, der planlægger at introducere deres venner og familie til Paxful opfordres til at drage fordel af deres generøse tilknyttede program, som belønner brugere for at henvise til nye medlemmer.

Kort sagt, Paxful bygger infrastrukturen til den næste æra med finans og økonomi. De er forpligtet til at bringe økonomisk inkludering til underbanked og unbanked gennem peer-to-peer-finansiering, hvilket får mest muligt ud af, hvad Bitcoin-teknologi har at tilbyde. Gennem at forbinde bitcoin med flere andre finansielle systemer og instrumenter af værdi, fungerer Paxful som en universel oversætter for penge, hvilket gør deres mål på linje med Satoshi Nakamotos oprindelige intentioner om det, som bitcoin skal bruges.

Åbning af din egen Paxful-konto er en ekstrem enkel og ligetil proces. For at komme i gang skal du besøge deres websted ved at klikke her og vælge menupunktet “Opret en konto”.

About Kryptoposten

Check Also

USDT Is A Game Changer For Online Poker

USDT Is A Game Changer For Online Poker CoinPoker – the flagman of the industry, …