Paxos, startet bag Paxos Standard (PAX) stablecoin, sagde, at det hidtil har udstedt i alt USD 50 millioner værd af den amerikanske dollar-pegged cryptocurrency siden dets officielle lancering sidste måned.

Dorothy Jean Chang, vicedirektør for marketing og kommunikation for Paxos, meddelte i mandag, at i måneden siden virksomheden rullede ud PAX den 10. september, havde den udstedt stabile coin på 36 millioner dollar i stedet for amerikanske dollar indskud .

“Og nu … vi er allerede over $ 50 mio.”, Sagde talsmanden, der tyder på mere end 14 mio. USD af PAX kunne have været udstedt i løbet af de sidste par dage.

kryptoposten rapporterede i sidste måned, at Paxos lancerede PAX som en af ​​de første stablecoins, der blev godkendt og støttet af regulatorer, nemlig New York Department of Financial Services, i Paxos ’tilfælde.

Derudover offentliggjorde Withum, et uafhængigt revisions firma, der inspicerer Paxos ‘amerikanske dollarreserve månedligt, en revisions rapport den 28. september, hvoraf det fremgik, at firmaet havde omkring 14 millioner dollars og støttede de ca. 14 millioner PAX, den havde udstedt.

Paxos sagde i en meddelelse om mandag, at væksten hidtil er blevet drevet ved adskillelse af flere større cryptocurrency som Binance og OKEx, som meddelte deres flytninger til listen PAX for handel på deres platforme.

Nyhederne kommer også på et tidspunkt, hvor cryptocurrency markedet har set kontroverser omkring USDT – den amerikanske dollar-pegged krypto, der blev lanceret af Tether – som tankede til sin 18 måneders lave på mandag til omkring $ 0,95, som kryptoposten rapporteret tidligere

Og på et tidspunkt samme dag stoppede Binance, verdens største handelsplatform volumen, USDT-tilbagekøb under det, den kaldte en periode med øget aktivitet.