People Bank of China Imod udenlandske icos

En vice guvernør for People’s Bank of China (PBoC) har igen udstedt stærke erklæringer mod første møntofficer (ICO’er), der udpeger dem, der har flyttet i udlandet, men markedsføre stadig til investorer i Kina.

På et internt møde i Internet Finance Correction Working Group på mandag gentog Pan Gongsheng, at ICO’er, “forklædt” ICO’er og kryptoaktivhandel er ulovlige i landet og repræsenterer ulovlige former for fundraising og værdipapirudstedelse.

Selvom Kina udstedte et direkte forbud mod ICO’er i september 2017, sagde Pan, at mange af de projekter, der flyttede til udlandet som følge heraf, stadig gør sig tilgængelige på det kinesiske marked, ifølge en rapport fra den lokale forretningsmediekilde Yicai.

Pan udtalte:

“Ethvert nyt finansielt produkt eller fænomen, der ikke er godkendt i henhold til gældende lovramme, vil vi knuse dem, så snart de tør at overflade.”

Gruppen er autoriseret af Kinas statsråd i 2016 og har til opgave at udføre finansielle tilsynsmyndighedens anvisninger for at kontrollere ulovlige aktiviteter inden for internet finansiering. Rapporten gav ikke detaljer om, hvordan kroppen har til hensigt at bremse adgangen til udenlandske ICO’er og kryptohandel.

Men nyheden blev fulgt op af et emne fra en anden statsejet mediekilde, der tyder på, at Kinas messaging giant WeChat ser ud til at have øget sine bestræbelser på at få øje på kryptovalutahandlere med platformen i de seneste måneder. Den senere rapport foreslog, at meddelelses tjenesten havde begrænset sine betalings funktioner til sådanne brugere – for eksempel ved at begrænse den fiat-valuta, de kan modtage på en hvilken som helst dag.

I januar pressede Pan især for et bredere krypto-valutaforbud i Kina ifølge et internt notat, der blev fremsendt på det tidspunkt. WeChat er ikke den eneste service platform, der ser ud til at have taget skridt til at samarbejde med regulatorer.

Efter ICO-forbuddet i 2017 blev et onlineforum kaldet Zhishi Xingqiu (“Knowledge Planet” i bogstavelig oversættelse) en populær platform, der blev brugt af agenter fra udlandet til at få adgang til detail investorer i landet til et gebyr, der foretog investeringer på deres vegne. I marts udstedte platformen imidlertid en erklæring om, at den ville overvåge tråde og forbyde dem, der bruger platformen til at anmode investorer i ICO-tokens.

About Kryptoposten

Check Also

Spil På Bitcoins Pris Fald Er På Sin Laveste For De Sidste 6 Måneder

Mængden af ​​penge afsat til korte indsatser mod bitcoin faldt til en mere end 6 …

One comment