Peter Thiel og milliardær Jihan

Blockchain platform Block.one er tæt på at annoncere en ny fundraiseringsrunde, der bringer Peter Thiel og den kinesiske milliardær Jihan Wu’s Bitmain Technologies Ltd som nye investorer, ifølge folk der er bekendt med sagen.

Den friske investeringsrunde kunne annonceres så tidligt som i denne uge, tilføjede folket, faldende for at blive identificeret, fordi oplysningerne er private. Andre co-investorer i den nuværende runde omfatter Louis Bacon, grundlægger af Moore Capital Management LP, og meders hedgefond milliardær Alan Howard. Størrelsen kunne ikke umiddelbart læres. Wu er medstifter af Bitmain Technologies Ltd., verdens største producent af chips anvendt til minedrift af kryptovalutaer.

Founders Fund, Thiel’s San Francisco-baserede firma kendt for tidlige væddemål på SpaceX og Airbnb, har aktivt købt Bitcoin. Talsmænd for Block.one og Thiel nægtede at kommentere. Bitmain kunne ikke nås for kommentar. Investeringen fra Thiel og Wu kommer efter Block.one færdiggjorde verdens største salg af kryptovaluta-tokens for 4 milliarder dollar i maj. I transaktionen, som ofte blev beskrevet som første møntudbud, solgte Block.one såkaldte EOS-tokens, den femte-mest værdifulde kryptovalutaer ifølge data fra Coinmarketcap.com.

De penge, der rejses fra tokens, er sat til at opbygge en ny driftsplatform til blockchain, svarende til Microsoft Inc.s Windows OS. Den nuværende fundraising, derimod udvider investor base af Caymanøerne-baseret Block.one selv. Block.one, medstifter i 2016 af Brendan Blumer og Daniel Larimer, tæller investorer, herunder Michael Novogratz og fintech investor Christian Angermayer, der sam investerer hos Thiel i en række teknologibedrifter, herunder Deposit Solutions og Nextmarkets GmbH.

Virksomheden tiltrækker også tidligere bankpersonale. Michael Alexander, der indtil for nylig var Asiens administrerende direktør i Jefferies Group LLC, sluttede for nylig Block.one til hovedet på sin venturekapitalarm. James Mendes, chef for rekruttering i Asien Stillehavsområdet hos Citigroup Inc, deltager også i opstarten for at styre menneskelige ressourcer.

Kilde Bloomberg

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …