Politiet konfiskerer $1.5 Millioner værd i Krypto

Lokale politimyndigheder i Kina beslaglagt mere end $ 1,5 mio. Værd for kryptovaluta’er som led i en nedbrydning af spil i løbet af 2018 FIFA World Cup.

Det kinesiske statslige medierne Xinhua rapporterede den 11. juli, at myndighederne først noterede sig den navngivne spille platform i maj efter annoncer, der hævdede, at det ville “acceptere internationalt anerkendte kryptovalutaer, herunder bitcoin, ether og litecoin” for at tiltrække brugere.

En undersøgelse blev lanceret kort efter, ifølge outlet. Det særlige undersøgelseshold opdagede, at webstedet, der var baseret i udlandet, udnyttede en traditionel online-spilmodel kombineret med kryptovalutabetalinger. Xinhua citerede “lovgivningsmæssige huller”, hvor webstedet var i stand til at sikre overskud ved at gemme provenuet ved hjælp af disse valutaer.

Alle fortalte i løbet af otte måneder, at ca. 333.000 brugere brugte webstedet, som angiveligt så en forventet transaktions volumen på mindst $ 1,5 mia. Nu har myndighederne anholdt seks arrangører af webstedet og konfiskeret $ 1.5 millioner værd af kryptovaluta samt 750.000.000 dollars i renminbi-indskud fra deres bankkonti.

En talsmand fra politi afdelingen i Guangdong-provinsen sagde, at arbejdsgruppen vil fortsætte med at arbejde for at “opretholde en stærkt koncentreret opmærksomhed” om at knuse online fodboldgambling og rådede fodboldfans til at se spillene “rationelt og bevidst”.

Man må derfor anerkende en solid indsats af den kinesiske regering, så frem at man gå ind for reguleringer.

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …