På trods af kølige markeds vilkår låses en start på ca. $ 9 millioner af sine tokens i fem år.

Polymath, et firma, der er bedst kendt for at fremme ideen om “Security tokens” (de designet eksplicit til at passe i henhold til gældende værdipapirlovgivning), afslørede , at de fryser op mod 75 millioner af sine POLY-tokens. Det er 7,5 procent af den samlede forsyning, og en fjerdedel af den nuværende cirkulerende forsyning.

“Mange projekter har lukket ned eller gjort store afskedigelser i det seneste på grund af manglende midler,” siger Polymath medstifter Chris Housser. “Hvad vi demonstrerer er, at vores statskasse er sund, og vi har ikke brug for disse tokens på nuværende tidspunkt.”

Treasury management har været et varmt emne i blockchain industrien som aktivpriserne er faldet.

“Heldigvis besluttede vi os tidligt for at sprede mange ETH / BTC-holdninger,” fortalte Housser os. Polymath hævede 58,7 millioner dollars ved hjælp af en simpel aftale om fremtidige tokens i januar 2018, ifølge en arkivering med SEC.

Ifølge Housser vil 74 procent af de tilsluttede tokens (57 mio.) Komme fra dem, der er udpeget til virksomheden, og 26 procent (18 mio.) Kommer fra dem, der er udpeget til grundlæggerne. I henhold til POLYs smarte kontrakt frigives tokens regelmæssigt til brug i 2022, men holdet omdirigerer en del af disse til en ny smart kontrakt, der holder dem indtil 1. januar 2024.

Brugere bruger POLY tokens på Polymath platformen under processen med at lancere nye sikkerheds tokens. Virksomheden siger, at 75 tokens er blevet oprettet ved hjælp af platformen hidtil.