Pris stabilitet har ramt bitcoin

Stabilitet har ramt bitcoin

Stabilitet har ramt bitcoin. Udfaldet er stadig det samme, bitcoin svinger mellem 6280$ og 6500$. Dette betyder at bitcoin i den grad har fundet sig en stabil grund. Hvorvidt om bitcoin stiger lige foreløbig er ikke til at spå om, men volumen i det hele taget er meget lav og mange panik sælgere er blevet sorteret fra. Dette kan give en rigtig god vækst, når markedet beslutter sig for at være aktivt igen.

Det er vigtigt at have alle faktorer med, specielt når det omhandler noget så skrøbeligt som cryptocurrency og blockchain. Markedet er stadig meget småt i forhold til hvad de store kanoner anslår. Det er et potentielt lille marked og derfor kan der stadig manipuleres en del.

Bitcoin henter inspiration fra aktiemarkedet

De fleste mennesker har også været vidner til et enormt fald på aktiemarkedet, så der er visse forbindelser mellem pengestrømmen i aktiemarkedet og cryptocurrencies. Lige nu har bitcoin fået en stor dominans igen. Mange investorer har valgt at trække deres penge ud af de mindre coins. Dette er blandt andet Litecoin, Ethereum og helt ned til MIOTA og Stratis.

Bemærk at der lige nu er stilhed før stormen, for markedet bevæger sig i øjeblikket i depressions fasen, med en snært at mangel på tiltro til at det overhovedet kommer op igen. Det er lige netop her mange ser deres muligheder for at slå til.

kilde BTCinvestering

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …