Quoine lancerer ny handels platform

Cryptocurrency udveksling start Quoine har lanceret en ny handelsplatform, der siger, vil bringe den nødvendige likviditet til cryptocurrency markederne.

Called Liquid, den nye tjeneste er en “portal” for cryptocurrency trading, der giver brugerne adgang til, hvad det hævder i en pressemeddelelse, er “et verdensomspændende netværk af krypteringsinstitutter”.

Med en mangel på likviditet, der har “hæmmet udviklingen af ​​kryptokursmarkederne”, hævdede Liquid, at dets nye produkt kunne hjælpe med at inddrive større stabilitet. Fra lanceringen vil Liquid give brugerne mulighed for at matche handler på tværs af “flere transaktioner og cryptocurrencies” – det vil sige gøre cryptocurrency konverteringer, samt konvertere fra Singapore dollar (SGD).

Firmaet siger, at ordrer af BTC / SGD, ETH / SGD og BTC / ETH kunne sammenlignes sammen. Senere planlægger firmaet at udvide det tilbud med det, der kalder en “World Book” -teknologi. Dette samler ordrer og priser på forskellige udvekslinger i en enkelt ordrebog og tillader ordrer, der placeres i den valgte valuta, sagde Quoine.

Ifølge et eksempel på systemet i Liquid White Paper kan en tysk forhandler, der ønsker at sælge bitcoin, vælge at se World Book for bitcoin (BTC) i euro (EUR). Når en ordre er anbragt, vil de se deres ordre ind på BTC / EUR-markedet, idet ordrens pris også afspejles i deres bestillings bog i EUR.

Hvis den erhvervsdrivendes ordre til at sige sælge BTC / EUR matches med en ordre om at købe BTC / SGD, “sker der en FX-konvertering bag kulisserne.” Efter handlen modtager begge parter deres midler i deres valgte ordreværdi.

Mike Kayamori, medstifter og CEO for Quoine, sagde i udgivelsen:

Cryptocurrency markeder har brug for stabilitet. I år har 30-dages BTC / USD-volatilitet [2] indekset været over 3 procent i næsten hele året, med højeste topping 8 procent i starten af ​​året. Flydende baner vejen til en mindre flygtig fremtid ved at forbedre likviditeten inden for cryptocurrency økosystemet. “

Quoine driver cryptocurrency exchange virksomheder, og blev licenseret af Japans finansielle vagthund, Financial Services Authority, for sin virksomhed i landet tilbage i september 2017.

To måneder senere rejste Quoine $ 105 millioner i et salg af sin QASH-token, som det sagde ville finansiere Liquid’s udvikling. Tjenesten token vil nu blive brugt til at drive platformen, så brugerne får adgang til tjenester.

I pressemeddelelsen opregnede firmaet yderligere en række funktioner, som den planlægger at tilføje i fremtiden, herunder verifikation, der gør det muligt at foretage tilbagekøb “under visse grænser” uden at skulle gennemgå en know-your-customer-proces. En kreditkort finansierings mulighed og mobil apps til iOS og Android er også i værkerne.


About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …