Retten i Texas kræver de tiltalte til at tilbage betale $400.000

En Texas Federal Court har beordret to sagsøgte til at betale $ 400.000 for at gennemføre en bedragerisk ordning som var til at stjæle folks Bitcoin (BTC)
annonceret USAs Commodity Futures Trading Commission (CFTC)
den 10. juli.

Dommer Reed C. O’Connor fra den amerikanske distrikts domstol for det nordlige distrikt i Texas indgav en ordre og standarddom den 28. juni 2019, hvori han påstod, at amerikanske statsborgere Morgan Hunt og Kim Hecroft havde en bedragerisk ordning for at anmode Bitcoin fra offentligheden at investere i handels produkter som binære optioner, diamanter og valutakontrakter. De sagsøgte gjorde angiveligt forretninger gennem enheder kaldet Diamonds Trading Investment House og First Options Trading.

Ordren hævder specifikt, at de sagsøgte “fejlagtigt hævdede, at de ville bruge kundefonde til at investere i handel til gavn for kunderne, misrepræsenterede deres erfaring og track record som handels- og porteføljeforvaltere, fejlagtigt fortalte kunderne, at de ikke kunne trække deres påståede investering overskud uden først at betale en afgift til CFTC og “misvissende” kundefonde. “

Retten kræver nu, at Hunt og Hecroft betaler restitution og en $ 180.000 borgerlig monetær straf hver, samt at indføre permanente handels- og registrerings forbud. Ifølge meddelelsen kan de sagsøgte ikke være i stand til at tilbagebetale ofre på grund af manglende tilstrækkelige midler.

I midten af ​​juni indgav CFTC en klage til New York Southern District Court mod den nu nedslidte britisk-baserede enhed Control-Finance Ltd, der angiveligt bedragerede mere end 1.000 investorer til at vaske mindst 22.858 BTC.

Som en nylig rapport fra Chainalysis afsløret, kunne mængden af ​​Bitcoin brugt på ulovlige transaktioner i 2019 ramme en rekordhøjde på 1 mia. Dollars, selvom forholdet mellem ulovlige og juridiske transaktioner falder.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …