Riot Blockchain Med Reguleret Krypto Børs I USA

Riot Blockchain planlægger at starte en reguleret krypto børs i USA

Det offentligt forhandlede amerikanske selskab, der har konfronteret regulerings spørgsmål til en pludselig drejning for at blokere, afslørede i en arkivering med US Securities and Exchange Commission (SEC) fredag, at den nye enhed vil blive kaldt kaldet RiotX og vil udvikle tre hovedtjenester: bank, handel og en digital tegnebog.

Ansøgningen følger firmaets forandring i forretnings fokus efter næsten to årtier i biotek, da den skiftet navn til Riot Blockchain fra Bioptix og skiftede fokus til krypto-minedrift i oktober 2017. Firmaet købte senere en krypto børs og sagde, at den planlagde at bygge en børs i Marts 2018.

Selskabet blev fremsat af SEC en måned senere over sin pludselige skift til en blockchain forretnings model og en resulterende aktiekursstigning.

I løbet af 2018 og 2019 ændrede selskabet også bestyrelsen, begyndende med sin administrerende direktørs fratræden.

I SEC-arkiveringen offentliggjort den 14. marts forklarer selskabet, at den nye børs forventes at blive håndteret af datterselskabet RiotX Holdings Inc og tilføjer, at dets hovedfokus stadig er på bitcoin-minedrift.

For RiotXs banktjenester siger selskabet, at det vil lancere en API skabt af softwareudbyderen SynapseFi. Brugere vil være i stand til at oprette konti tilsluttet akkrediterende pengeinstitutter i USA, så de kan holde og overføre enten fiat- eller kryptoaktiver.

API’en vil også spore brugerens placering og identitet “for at forhindre svig og ukorrekt brug af sin RiotX-udveksling” som forklaret af virksomheden. Dette omfatter brugen af ​​tjenesten i USA, hvor krypto børser ikke er legaliseret, hvilket peger på et begrænset udvalg af kunder til at begynde med.

Som Riot Blockchain forklaret i registreringen:

“SynapseFi’s API vil give virksomheden mulighed for at vide, hvor brugeren er, når han får adgang til RiotX, hvilket gør det muligt for virksomheden at forhindre en bruger fra Montana, en stat, hvor udveksling af digitale valutaer er tilladt, fra at rejse til naboområdet Wyoming, hvor udveksling af digitale Valutaer er ikke tilladt og bruger RiotX i den forbudte jurisdiktion.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …