Ripple Ansætter Ny General Rådgiver Fra CIT Group

Ripple har ansat en ny general rådgiver og udfyldt en stilling, der var ledig i flere måneder.

Annonceret onsdag, vil Stuart Alderoty overvåge alt juridisk arbejde hos Ripple og forvalte sine globale juridiske, politiske og Bank Secrecy Act (BSA) compliance teams, rapportering til CEO Brad Garlinghouse.

Alderoty sluttede sig til Ripple fra CIT Group, en top 50 amerikanske bank og kommerciel långiver, hvor han havde været ledende vicepræsident, generaldirektør / chefsjurist og bedriftssekretær siden 2016 og overvåger juridisk, corporate governance og forsikrings risiko styring. ifølge Bloomberg. Forud for CIT fungerede han i executive positions hos HSBC og American Express, efter 17 år som advokat.

Han lykkes tidligere general konsulent Brynly Llyr, der forlod Ripple i september for at slutte sig til crypto betalings virksomhed Celo.

Et travlt juridisk team

Alderotys ansættelse kommer på et tidspunkt, hvor Ripple er midt i kampene om en konsolideret klassehandling bragt af investorer, der hævder, at de tabte penge på XRP, cryptocurrency forbundet med Ripple, og beskylder starten på at sælge mønten som en u-registreret sikkerhed.

Retssagen kombinerer flere klagehandlinger, der indgives af sagsøgerne Avner Greenwald, David Oconer og Vladi Zakinov, som navngivne Ripple Labs og dets datterselskab XRP II, Garlinghouse og flere andre direktører og direktører. I november blev sagen flyttet til en føderal domstol af sagsøgtes forslag.

I efteråret startede Ripple en lobbygruppe i Washington, D.C., kaldet Securing America’s Internet of Value Coalition (SAIV) og sigter mod at påvirke reguleringen af ​​kryptoområdet.

Også i september afviklede Ripple en toårig gammel juridisk tvist med R3 over en del af partnerskabsaftalen, der blev underskrevet i 2016, som gav R3 ret til at købe op til 5 milliarder XRP-tokens for 0,0085 dollars hver i slutningen af ​​2019. I 2017 og det følgende år steg prisen på symbolet (nu handler XRP på 0,31 dollar), og denne del af aftalen blev et punktum. Betalingsbetingelserne blev ikke offentliggjort.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …